יום שישי, 26.12.2025 שעה 04:38
ליגה גרמנית 25-26
4111-5515באיירן מינכן1
3212-2615בורוסיה דורטמונד2
2920-3315באייר לברקוזן3
2919-3015לייפציג4
2720-2915הופנהיים5
2622-2515שטוטגרט6
2530-3015איינטרכט פרנקפורט7
2123-2015אוניון ברלין8
2026-2515פרייבורג9
1728-1815ורדר ברמן10
1624-2215פ.צ. קלן11
1624-1815בורוסיה מנשנגלדבאך12
1625-1615המבורג13
1528-2315וולפסבורג14
1428-1715אוגסבורג15
1226-1315סט. פאולי16
1134-1315היידנהיים17
826-1315מיינץ18

"הגביע חזר למינכן", "באיירן היא אלופה אמיתית"

אחרי הזכייה הרשמית בתואר, בגרמניה בירכו את האלופה הנכנסת. נגלסמן: "שמח בשביל כולם, מולר עוזב כאגדה". נשיא ההתאחדות: "אישור חוזר של הצלחות"

|
הארי קיין ושחקני באיירן מינכן בטירוף (רויטרס)
הארי קיין ושחקני באיירן מינכן בטירוף (רויטרס)

אחרי שהבטיחה אותה מעשית, אמש (ראשון) בזכות המעידה וה-2:2 של לברקוזן, באיירן מינכן זכתה רשמית באליפות ה-34 בתולדותיה, השיבה את התואר לבוואריה אחרי שנה אחת בלעדיו, כשבגרמניה לא שכחו לברך את האלופה הנכנסת.

נשיא ההתאחדות הגרמנית, ברנד נוינדורף, בירך: “אני מברך בחום את באיירן מינכן, את כל הנהלת המועדון והמנהלים הספורטיביים, את השחקנים ואת האוהדים הרבים על ניצחונם המוקדם באליפות גרמניה. לאחר עונה ללא תואר, באיירן החזירה בביטחון את המקום הראשון באליפות המדינה והצהירה על משמעותה. אישור חוזר של הצלחות – זה מה שמייחד אלופים אמיתיים”.

מנהל הספורט של ההתאחדות הגרמנית, רודי פלר, אמר: “באיירן ביססה את עצמה בראש הטבלה מוקדם מאוד בעונה והגנה עליה עד לזכייה בתואר. הקבוצה גמלה לעצמה על הופעותיה העקביות בחגיגת האליפות המוקדמת הזו. אני בטוח ששחקני באיירן הבינלאומיים שלנו עדיין רעבים לתואר נוסף ויתנו את כל כולם ביוני כדי לזכות בליגת האומות עם הנבחרת”.

יוליאן נגלסמן כועס (רויטרס)יוליאן נגלסמן כועס (רויטרס)

מאמן גרמניה, יוליאן נגלסמן, אמר: “מזל טוב לבאיירן מינכן על הזכייה המוקדמת באליפות גרמניה, ובמיוחד לווינסנט קומפני על התואר הראשון שלו כמאמן בגרמניה. אני שמח מאוד בשביל כל השחקנים הבינלאומיים הגרמנים שלנו בנבחרת, אבל השנה במיוחד בשביל תומאס מולר, שנפרד מבאיירן לאחר שזכה בתואר ה-13 שלו באליפות גרמניה. הוא עוזב כאגדה”.

נשיא באיירן מינכן, הרברט היינר: “גביע האליפות חוזר למינכן, לבאיירן - זו הייתה המטרה הגדולה העונה. מזל טוב לקבוצה ולמאמן שלנו, וינסנט קומפני, על הופעת הבכורה הפנטסטית שלו באליפות עם צוות האימון שלו. מזל טוב גם לכל הדירקטוריון ולהנהלה הספורטיבית שלנו, ולא פחות חשוב למנהל הספורטיבי שלנו, מקס אברל, ולמנהל הספורטיבי שלנו, כריסטוף פרוינד, ששניהם זכו גם הם בגביע בפעם הראשונה. תואר זה הוא פרס על עבודה מהשורה הראשונה”.

מנכ”ל הקבוצה, יאן כריסטיאן דריזן: “אתמול בקושי החמצנו את נקודת המשחק, היום אנחנו אלופי גרמניה - מזל טוב לקבוצה שלנו ולצוות האימון בראשות וינסנט קומפני, שסיפק יצירת מופת בעונתו הראשונה. תודה גדולה גם לכל העובדים שעובדים מאחורי הקלעים כל יום כדי להבטיח את ההצלחה הזו. כולנו מברכים מקרב לב את הארי קיין, שכבר כבש עבורנו 80 שערים מדהימים והראה לכולם: קיין יכול לזכות בתארים! משפחת באיירן היקרה, אנחנו שוב אלופים - והגביע יחזור הביתה בשבת הבאה”.

וינסנט קומפני והארי קיין מתחבקים (רויטרס)וינסנט קומפני והארי קיין מתחבקים (רויטרס)

מאמן באיירן, וינסנט קומפני, אמר: “עכשיו יש לנו זמן ליהנות מניצחון בבונדסליגה - איזו תחושה מדהימה. מזל טוב לשחקנים על הביצועים המדהימים שלהם לאורך כל העונה: עשיתם את זה ביחד. ניצחתם את זה כקבוצה וגם תודה ענקית לכל מי שעובד מאחורי הקלעים במועדון הנפלא הזה.

“במיוחד במחלקה הספורטיבית. העבודה הקשה שלכם חשובה ומשתלמת. אנחנו חייבים להמשיך לדחוף. העונה עדיין לא הסתיימה; עדיין יש לנו הרבה למה לצפות. בואו נסיים את זה חזק ביחד. לבסוף, תודה ענקית לכל אוהדי באיירן ברחבי העולם על התמיכה שלכם. הייתם נהדרים. לכל מי שיהיה שם: בואו ניצור רגע מיוחד ביחד בשבת באליאנץ ארנה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */