עם צמד גדול על הפועל חיפה, כוכב מכבי ת"א גרף את מירב ההצבעות. פלקושצ'נקו, לו קרדיט זהה בשוויון שנוצר בפסגה, שני. דין דוד 3, אוחנה 4, זמיר 5

המחזור החולף בליגת העל סיפק לנו כמה וכמה משחקים נהדרים. וכעת לאחר מאבק צמוד מאוד, אתם, גולשי ONE, הצבעתם והשפעתם בסקר לבחירת שחקן המחזור של ‘Winner’, כשדור פרץ זכה בתואר.

כוכב מכבי תל אביב הנהיג את האלופה במאני טיים ועם מחצית שנייה נפלאה שלו, צמד בזק נתן לצהובים 1:3 חשוב מאוד בסמי עופר על הפועל חיפה. הצמד דאג לשוויון בפסגה עם הפועל ב”ש, רגע לפני משחק עונה מהפנט ביום שני.
למקום השני הגיע מקסים פלקושצ’נקו, לו אחריות לא פחות מדור פרץ על השוויון בפסגה כשהוא ניצח את ב”ש בתוספת הזמן. שלישי סיים דין דוד, שחזר לכבוש בניצחון של מכבי חיפה על בית”ר ירושלים.
אל המקום הרביעי הגיע מיכאל אוחנה מעירוני טבריה ומי שסיים במקום החמישי הוא נדב זמיר, שוערה של הפועל ירושלים.