יום שישי, 19.12.2025 שעה 16:40
ליגה אנגלית 25-26
3610-3016ארסנל1
3416-3816מנצ'סטר סיטי2
3317-2516אסטון וילה3
2815-2716צ'לסי4
2615-2016קריסטל פאלאס5
2626-3016מנצ'סטר יונייטד6
2624-2616ליברפול7
2617-1916סנדרלנד8
2419-1816אברטון9
2323-2516ברייטון10
2221-2516טוטנהאם11
2220-2116ניוקאסל12
2128-2516בורנמות'13
2026-2316פולהאם14
2025-2216ברנטפורד15
1825-1716נוטינגהאם פורסט16
1630-2016לידס17
1332-1916ווסטהאם18
1033-1816ברנלי19
235-916וולבס20

ארטטה: אני כאן בזכות פפ, התקשרתי אליו בבוקר

מאמן ארסנל התרגש אחרי הניצחון על ריאל בברנבאו: "אחד הלילות הטובים בקריירה שלי, תמיד אהיה אסיר תודה לפפ. אנצ'לוטי אמר לי שהוא מקווה שנזכה"

|
ארטטה חוגג (רויטרס)
ארטטה חוגג (רויטרס)

מיקל ארטטה התרגש מאוד לאחר הניצחון 1:2 של ארסנל בסנטיאגו ברנבאו בדרך לחצי גמר ליגת האלופות. התותחנים חזרו למעמד אחרי 16 שנים אחרי 1:5 מהדהד בסיכום על אלופת אירופה היוצאת ריאל מדריד, והמאמן שיתף בתחושותיו אחרי המשחק.

"אחד הלילות הטובים ביותר בקריירת הכדורגל שלי. שיחקנו מול קבוצה עם ההיסטוריה הגדולה ביותר. היא היוותה השראה עבור כולנו בתחרות הזו. העובדה שהצלחנו לנצח את ההתמודדות בדרך שבה עשינו זאת – אני חושב שאנחנו צריכים להיות מאוד גאים בעצמנו”, אמר ארטטה, “אם אני כאן זה בזכות פפ גווארדיולה, התקשרתי אליו בבוקר, תמיד אהיה אסיר תודה עבורו”.

“זה מאוד קשה. אחרי שתיים-שלוש דקות אתה מבין שהכול יכול לקרות באצטדיון הזה. למזלנו, הרבה דברים הלכו לטובתנו. בסך הכל, עשינו את מה שהיינו צריכים כדי לנצח. ההיסטוריה שלנו בתחרות הזו כל כך קצרה. זו רק הפעם השלישית בהיסטוריה שלנו שעשינו את מה שעשינו – ואנחנו חייבים לבנות על זה”, הוסיף. “כל החוויה הזו תעזור לנו, ללא ספק".

ארטטה ושחקני ארסנל (רויטרס)ארטטה ושחקני ארסנל (רויטרס)

"האמנו לחלוטין שאנחנו יכולים לנצח את הקבוצה הזו – והשחקנים עשו את זה. פ.ס.ז’? צפיתי במשחק אתמול וזה היה משחק מטורף. אני מכיר את לואיס אנריקה היטב, אבל בואו נהנה מהלילה. הם קבוצה שונה עכשיו, והם בריצה מדהימה כרגע. אנצ’לוטי אמר לי שהוא מקווה שנזכה".

על דקלן רייס: "הוא היה עצום הלילה. הוא שינה את המשחק. הוא היה עצום. הוא עשה את ההבדל".

ארטטה ואנצארטטה ואנצ'לוטי (רויטרס)

בוקאיו סאקה שיתף: "הראינו שאנחנו יכולים לשחק באירופה ולנצח אחת מהקבוצות הטובות בעולם, בבית ובחוץ. גאה מאוד בקבוצה הזו. הלילה היה הצהרה גדולה, ואני כל כך שמח בשביל כולם".

על הפנדל שהחמיץ: "זה יכול לקרות. ניסיתי משהו, אבל זה לא הצליח. הייתי בטוח שאני הולך להבקיע. אני לומד מכל רגע. הלילה אני מתמקד יותר בליהנות מהניצחון, אחר כך אבחן את זה כמו שצריך".

על המשחק: "הרגשנו בנוח. אנחנו די טובים כשאנחנו נכנסים לבלוק נמוך. זה דרש הרבה ריצה – אבל הצלחנו לעשות את זה".

בוקאיו סאקה לא שומע את המפקפקים (רויטרס)בוקאיו סאקה לא שומע את המפקפקים (רויטרס)

על ההתמודדות מול פ.ס.ז': "שונה מאוד. אני רואה אותם משחקים עם הרבה יותר ביטחון. אנחנו נהיה מוכנים וזה יהיה משחק מאוד טוב".

האם ארסנל יכולה לזכות בליגת האלופות?
"כן. אני מאמין שכן".

דקלן רייס סיכם: "זה לילה כל כך מיוחד למועדון הזה, לילה היסטורי. היה לנו מטרה בתחרות הזו – אנחנו רוצים לזכות בה. הייתה לנו כל כך הרבה אמונה וביטחון שיש לנו את מה שצריך כדי להגיע לכאן ולנצח. חשבנו על זה מראש – ועשינו את זה במציאות. איזה לילה עבור המועדון. זה עצום. הרגשתי את זה עוד לפני שהגעתי למועדון – שאנחנו בדרך למעלה”.

דקלאן רייס וגבריאל מרטינלי בעננים (רויטרס)דקלאן רייס וגבריאל מרטינלי בעננים (רויטרס)

“בתחרות הזו, עשינו עבודה מדהימה. אנחנו באמת מאמינים בזה ויש לנו אמון מלא במאמן – הוא מדהים. חצי גמר, זה עצום עבורנו – ואנחנו רוצים ליהנות מהלילה הזה", הוסיף.

על הפנדל שבוטל לזכות ריאל מדריד: "ידעתי שזה לא פנדל. שמתי יד על קיליאן אמבפה, אבל ידעתי שזה לא פנדל. אני בן אדם כן. הוא נפל לרצפה – והייתי בטוח לחלוטין שזה יתבטל. בסוף עשינו את העבודה – וזה לילה היסטורי עבור המועדון".

על פ.ס.ז': "קבוצה נהדרת. כבר שיחקנו נגדם פעם אחת, אבל הם קבוצה אחרת ממה שהיו אז".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */