יום ראשון, 07.12.2025 שעה 13:54
ליגה אנגלית 25-26
339-2815ארסנל1
3116-3515מנצ'סטר סיטי2
3015-2215אסטון וילה3
2515-2515צ'לסי4
2417-1815אברטון5
2311-1814קריסטל פאלאס6
2317-1815סנדרלנד7
2324-2415ליברפול8
2218-2515טוטנהאם9
2220-2414ברייטון10
2219-2115ניוקאסל11
2221-2214מנצ'סטר יונייטד12
2024-2115בורנמות'13
1924-2115ברנטפורד14
1722-1914פולהאם15
1529-1915לידס16
1525-1415נוטינגהאם פורסט17
1228-1614ווסטהאם18
1030-1615ברנלי19
229-714וולבס20

ארטטה: אני כאן בזכות פפ, התקשרתי אליו בבוקר

מאמן ארסנל התרגש אחרי הניצחון על ריאל בברנבאו: "אחד הלילות הטובים בקריירה שלי, תמיד אהיה אסיר תודה לפפ. אנצ'לוטי אמר לי שהוא מקווה שנזכה"

|
ארטטה חוגג (רויטרס)
ארטטה חוגג (רויטרס)

מיקל ארטטה התרגש מאוד לאחר הניצחון 1:2 של ארסנל בסנטיאגו ברנבאו בדרך לחצי גמר ליגת האלופות. התותחנים חזרו למעמד אחרי 16 שנים אחרי 1:5 מהדהד בסיכום על אלופת אירופה היוצאת ריאל מדריד, והמאמן שיתף בתחושותיו אחרי המשחק.

"אחד הלילות הטובים ביותר בקריירת הכדורגל שלי. שיחקנו מול קבוצה עם ההיסטוריה הגדולה ביותר. היא היוותה השראה עבור כולנו בתחרות הזו. העובדה שהצלחנו לנצח את ההתמודדות בדרך שבה עשינו זאת – אני חושב שאנחנו צריכים להיות מאוד גאים בעצמנו”, אמר ארטטה, “אם אני כאן זה בזכות פפ גווארדיולה, התקשרתי אליו בבוקר, תמיד אהיה אסיר תודה עבורו”.

“זה מאוד קשה. אחרי שתיים-שלוש דקות אתה מבין שהכול יכול לקרות באצטדיון הזה. למזלנו, הרבה דברים הלכו לטובתנו. בסך הכל, עשינו את מה שהיינו צריכים כדי לנצח. ההיסטוריה שלנו בתחרות הזו כל כך קצרה. זו רק הפעם השלישית בהיסטוריה שלנו שעשינו את מה שעשינו – ואנחנו חייבים לבנות על זה”, הוסיף. “כל החוויה הזו תעזור לנו, ללא ספק".

ארטטה ושחקני ארסנל (רויטרס)ארטטה ושחקני ארסנל (רויטרס)

"האמנו לחלוטין שאנחנו יכולים לנצח את הקבוצה הזו – והשחקנים עשו את זה. פ.ס.ז’? צפיתי במשחק אתמול וזה היה משחק מטורף. אני מכיר את לואיס אנריקה היטב, אבל בואו נהנה מהלילה. הם קבוצה שונה עכשיו, והם בריצה מדהימה כרגע. אנצ’לוטי אמר לי שהוא מקווה שנזכה".

על דקלן רייס: "הוא היה עצום הלילה. הוא שינה את המשחק. הוא היה עצום. הוא עשה את ההבדל".

ארטטה ואנצארטטה ואנצ'לוטי (רויטרס)

בוקאיו סאקה שיתף: "הראינו שאנחנו יכולים לשחק באירופה ולנצח אחת מהקבוצות הטובות בעולם, בבית ובחוץ. גאה מאוד בקבוצה הזו. הלילה היה הצהרה גדולה, ואני כל כך שמח בשביל כולם".

על הפנדל שהחמיץ: "זה יכול לקרות. ניסיתי משהו, אבל זה לא הצליח. הייתי בטוח שאני הולך להבקיע. אני לומד מכל רגע. הלילה אני מתמקד יותר בליהנות מהניצחון, אחר כך אבחן את זה כמו שצריך".

על המשחק: "הרגשנו בנוח. אנחנו די טובים כשאנחנו נכנסים לבלוק נמוך. זה דרש הרבה ריצה – אבל הצלחנו לעשות את זה".

בוקאיו סאקה לא שומע את המפקפקים (רויטרס)בוקאיו סאקה לא שומע את המפקפקים (רויטרס)

על ההתמודדות מול פ.ס.ז': "שונה מאוד. אני רואה אותם משחקים עם הרבה יותר ביטחון. אנחנו נהיה מוכנים וזה יהיה משחק מאוד טוב".

האם ארסנל יכולה לזכות בליגת האלופות?
"כן. אני מאמין שכן".

דקלן רייס סיכם: "זה לילה כל כך מיוחד למועדון הזה, לילה היסטורי. היה לנו מטרה בתחרות הזו – אנחנו רוצים לזכות בה. הייתה לנו כל כך הרבה אמונה וביטחון שיש לנו את מה שצריך כדי להגיע לכאן ולנצח. חשבנו על זה מראש – ועשינו את זה במציאות. איזה לילה עבור המועדון. זה עצום. הרגשתי את זה עוד לפני שהגעתי למועדון – שאנחנו בדרך למעלה”.

דקלאן רייס וגבריאל מרטינלי בעננים (רויטרס)דקלאן רייס וגבריאל מרטינלי בעננים (רויטרס)

“בתחרות הזו, עשינו עבודה מדהימה. אנחנו באמת מאמינים בזה ויש לנו אמון מלא במאמן – הוא מדהים. חצי גמר, זה עצום עבורנו – ואנחנו רוצים ליהנות מהלילה הזה", הוסיף.

על הפנדל שבוטל לזכות ריאל מדריד: "ידעתי שזה לא פנדל. שמתי יד על קיליאן אמבפה, אבל ידעתי שזה לא פנדל. אני בן אדם כן. הוא נפל לרצפה – והייתי בטוח לחלוטין שזה יתבטל. בסוף עשינו את העבודה – וזה לילה היסטורי עבור המועדון".

על פ.ס.ז': "קבוצה נהדרת. כבר שיחקנו נגדם פעם אחת, אבל הם קבוצה אחרת ממה שהיו אז".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */