גם האדומים וגם המלאבסים הגיעו לבלומפילד בידיעה שיוכלו להבטיח את החזרה לליגת העל, אך נפרדו בחלוקת נק' מאופסת ועקב ניצחון ר"ג תצטרכנה להמתין

המונים פקדו את בלומפילד היום (שישי) במה שהיו אמורים להיות צהריים חגיגיים של חגיגות העפלה לליגת העל, אך הפועל תל אביב והפועל פתח תקווה נפרדו רק ב-0:0 ותצטרכנה להמתין עוד קצת כדי להגיע לנחלה. בנוסף, הפועל רמת גן גברה 0:2 על מכבי הרצליה, הפועל כפר שלם הפסידה 1:0 להפועל כפר סבא ומ.ס כפר קאסם חגגה 1:2 על הפועל עכו.
הרכבת הדוהרת של אליניב ברדה כבר ראתה את התחנה האחרונה לנגד עיניה, כשמול בלומפילד גדוש באלפי אוהדים המשימה הייתה ברורה – שלוש נקודות והיא חוזרת לליגת העל. מנגד, ניצבו המלאבסים, שעם ניצחון בקונסטלציה מסוימת היו יכולים לחגוג העפלה על חשבון האדומים, אך החגיגות משני צידי המגרש נדחו בעוד מחזור אחד לפחות עקב הניצחון של ר”ג ותיקו מאופס בסיום.
המשחק נפתח מאוזן, עם יתרון קל להפועל ת”א, שגם הגיעה לכמה מצבים קורצים וראתה את לירן רוטמן פוגע בקורה, אך על סף הירידה להפסקה צ’פיוקה סונגה נהדף בענק אצל רובי לבקוביץ’. משם, החבורה של עומר פרץ הייתה עדיפה לגמרי, אך לא הצליחה להביא זאת לידי ביטוי על לוח התוצאות ובסופו של דבר, נקודה בודדת לשתי הראשונות, שככל הנראה כן תוכלנה לפתוח את השמפניות בחמישי.










דקה 22: מצב ענק לאדומים – נאסר עלה קדימה והגביה כדור טוב, שחלף על פני הבלמים והגיע לבנימין, שלבדו מול כץ בעט חזק ונעצר מקרוב בהצלה של השוער.


דקה 23: כדור הקרן שהגיע מיד לאחר מכן נפל עד לרוטמן מחוץ לרחבה והוא סובב בעיטה אדירה שזעזעה את הקורה.




דקה 45: בלתי יאמן שזה לא ה-0:1 של הפועל פ”ת! סונגה הפתיע את קו ההגנה של האדומים כשקיבל כדור ארוך מושלם כשהוא לבדו לגמרי ברחבה, אך לא בנבדל, ומול לבקוביץ’ מעמדה אדירה לכיבוש נעצר בהצלה מצוינת של השוער עם הרגליים רגע לפני הירידה להפסקה.



דקה 60: טאבי מצא בכדור עומק מצוין לרחבה את בני, שהגביה למרכז, לבקוביץ’ ניסה לתפוס, אך שמט תחת הלחץ ורוחאנא העביר רוחב, אליו ריבולייה כמעט הגיע כדי לדחוק מול שער ריק, אך פיבן בגלישה הירואית הציל.



מי שפתחה את 2024/25 בסערה כהפתעה הגדולה, ממשיכה בדעיכה ועכשיו רשמית גם לא תוכל להעפיל לליגת העל אחרי הפסד שלישי ברציפות. ראוף ג’בארין הכריע את ההתמודדות לקראת הסיום (85’) ומצידו העניק לקבוצתו ניצחון מאוחר, שקטע רצף שלושה משחקים ללא ניצחון.
דקה 85, שער! הפועל כפ”ס עלתה ל-0:1: ג’בארין קיבל כדור עומק מהאוויר ובהקפצה מעל השוער קבע יתרון מאוחר.
האורדונים אמנם כבר מבינים שלא יצליחו להעפיל לליגת העל, אך עשו את העבודה עם ניצחון שני רצוף ודחו את החגיגות של הפועל ת”א בזכות שלוש הנקודות שהשיגו. גידי קניוק (27’) ומור סימנטוב (35’) כבשו והנחילו למארחת הפסד ראשון לאחר שני ניצחונות רצופים.
דקה 27, שער! הפועל ר”ג עלתה ל-0:1: נחמיאס עלה גבוה וקיבל עומק טוב ממנו מסר רוחב שטוח לרחבה, שם היה קניוק שבעט בעוצמה לרשת העליונה פנימה.
דקה 35, שער! הפועל ר”ג עלתה ל-0:2: נחמיאס מצא בכדור עומק את דרור ברחבה והוא העביר רוחב לסימנטוב, שבנגיעה אלגנטית כבש את השני.
בפלייאוף התחתון, לאחר ארבע משחקים רצופים בהם לא טעמה את טעמו של ניצחון, המארחת שבה לתלם הודות למהפך שקבעו אדהם סוואעד (18’) ואחמד טאהא (73’) והעלו את קבוצתם מעל ליריבה בטבלה. ג’יי ליבנה כבש ראשון עבור עכו מן העבר השני.
דקה 5, שער! עכו עלתה ל-0:1: כדור קרן מצוין של טוויזר מצא את ראשו של ליבנה, שעלה ונגח פנימה שער יתרון.
דקה 19, שער! כפר קאסם השוותה ל-1:1: סוועאד ניצל טעות גדולה בהגנה כדי לאזן מקרוב את התוצאה.
דקה 75, שער! כפר קאסם עלתה ל-1:2: טאהא נע מצוין בכדור קרן ונגח פנימה שער שקבע מהפך.