יום שבת, 24.01.2026 שעה 16:57
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2633-3520הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

קורצקי: לא אהבתי את מה שבחדרה עשו לי

מאמן סכנין התייחס לאקסית אחרי ה-0:1 היקר: "עברתי תקופה לא קלה, היה חסר לי הדרייב בליגת העל". קוסטיקה: "אם נגזר עלינו לרדת, נרד כמו גברים"

|
מנחם קורצקי (רועי כפיר)
מנחם קורצקי (רועי כפיר)

בני סכנין השיגה הערב (שני) 0:1 חשוב על הפועל חדרה במאבקי ההישרדות של ליגת העל. בסיום ואחרי כמה אירועים לא שקטים במהלך המשחק ולאחריו, היו אלה שני המאמנים ששיתפו בתחושות. 

מנחם קורצקי אמר בסיום: “החגיגות הן בשבילי קודם כל. עברתי תקופה לא קלה, היה חסר לי הדרייב הזה בליגת העל ואני מאוד שמח שקיבלתי את ההזדמנות הזו בסכנין. אנחנו מצליחים להרים קצת את הקבוצה ממה שהייתה. די התפרקתי בניצחון, אבל אמרתי לשחקנים שהעניין רחוק מלהיגמר. התחתית צפופה ואין יתרון לאף קבוצה״.

“ניסיתי להעביר לשחקנים שהיו מטרות שונות בתחילת העונה ודיברו על פלייאוף עליון, לא הפנימו שסכנין קבוצת תחתית שצריכה לעשות את ההתאמות. זה הדבר הראשון שהבהרתי להם. אני רואה שינוי גדול במשחקים האחרונים. שיחקנו בגביע בעשרה שחקנים מהדקה ה-20 וזה לא משהו שעזר לנו לכושר ולעייפות. אבל ידענו היום לצבור שלוש נקודות מתוקות”.

נמרוד קוסטיקה (רועי כפיר)נמרוד קוסטיקה (רועי כפיר)

חשיבות הניצחון על חדרה שפיטרה אותו: “לא אהבתי מה שבחדרה עשו לי. לזרוק אותי מחזור לסיום אחרי כל מה שעשיתי? נכון שגם הם עשו בשבילי, אבל זה צריך להיות הדדי. הובלתי את הקבוצה פעמיים להישארות בעבר ואז זרקו אותי במחזור האחרון. אני לא חושב שזה הגיע לי, אבל זה כבר מאחוריי. האנשים אחרים, אני אוהב את המועדון ואם יש לי צביטה בלב היא כי חדרה נמצאת איפה שהיא נמצאת”.

נמרוד קוסטיקה, מאמן חדרה, אמר בסיום: “על הנייר עדיין לא נחרץ גורלנו. כל עוד יש סיכוי תיאורטי, ננסה לנצח את כל המשחקים, אבל כמובן שהמצב החמיר היום. אם נגזר עלינו לרדת, נרד כמו גברים בכבוד. היה חסר לנו הגרוש ללירה. הם מחצי מצב עשו גול ואנחנו כל המשחק היינו עליהם אבל בתחתית צריך לכבוש. לא ניצלנו מצבים, הם הכניסו שחקני הגנה ולא הצלחנו להתמודד״.

שני ההפסדים האחרונים: “בסופו של דבר צריך איכות והיא הייתה חסרה. כבשנו כמעט בכל המשחקים, אבל היום לא כבשנו וספגנו מכלום. זה הכדורגל: באתי, עשיתי את המקסימום ואמשיך לעשות. כנראה שזה לא הספיק. בכל אופן, ננוח כמה ימים ובשבוע אחרי זה נבוא לאשדוד. רוצה להרגיש שהשחקנים מאמינים ומוכנים, ונלך ככה לכל קרב, לנסות לעשות את המקסימום”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */