מערכת ONE
|

שחקני הפועל באר שבע לא מאמינים (רדאד ג'בארה)
מכבי תל אביב ניצחה את הפועל באר שבע במשחק העונה הערב (שני) באצטדיון טרנר, כשגברה עליה 1:3 בזכות מחצית ראשונה מדהימה והופעה גדולה של ווסלי פטאצ’י. הצהובים עלו לפסגה לראשונה מאז המחזור ה-12 על חשבון הקבוצה של רן קוז’וק בהופעה חד צדדית נהדרת.
בשבעת המפגשים האחרונים בין השתיים, ישנה עליונות ברורה לצד הצהוב. האלופה המכהנת ניצחה כעת חמש פעמים, כשעוד משחק נגמר בתיקו ולחבורה מבירת הנגב ניצחון אחד בלבד. בשני המפגשים שלהן עד הערב העונה במסגרת העונה הסדירה – מכבי ת”א ניצחה 0:1 בספטמבר ובינואר השתיים נפרדו ב-2:2 דרמטי של אלון תורג’מן בתוספת הזמן.
שחקני מכבי תל אביב חוגגים עם ווסלי פטאצ'י (רדאד ג'בארה)מכבי תל אביב הציגה מספרים נפלאים בטרנר, ובאופן כללי לאורך העונה היא לא מצאה את הרשת רק בשני משחקים, הכמות הנמוכה בליגה. הצהובים הנחילו לבאר שבע הפסד ביתי ראשון העונה אחרי 10 ניצחונות וארבע תוצאות תיקו, כשהפעם האחרונה שבה האדומים ירדו מנוצחים בטרנר הייתה ב-21 במאי 2024, 4:1 למכבי חיפה.
בנוסף, מכבי תל אביב לא נוצחה בעשרת משחקי החוץ האחרונים שלה – שבע פעמים ניצחה, שלוש פעמים סיימה בתיקו. הפסדה האחרון של מכבי תל אביב במשחק חוץ היה באוקטובר האחרון, 3:1 נגד בית"ר ירושלים. אגב, הפעם האחרונה שמכבי תל אביב לא כבשה במשחק חוץ הייתה נגד הפועל באר שבע, באפריל 2024, 1:0 מפנדל של אנטוניו ספר בדקה ה-80.
דור פרץ (מרטין גוטדאמק)בנוסף, הפועל באר שבע ומכבי תל אביב הן שתי הקבוצות שביצעו הכי הרבה מהפכים העונה: הפועל באר שבע חזרה מפיגור לניצחון שלוש פעמים, מכבי תל אביב עשתה זאת ארבע פעמים, אך במשחק הערב לא הגיע מהפך. המצטיין של הערב ווסלי פטאצ'י הגיע לתשעה שערי ליגה ב-24 הופעות במדים הצהובים, כשבסך הכל העונה יש לו עשרה שערים ושמונה בישולים.
הנתונים נאספים, מנותחים ומעובדים מידי שבוע על ידי חברת רדווד, בשם מנהלת הליגות לכדורגל, ומופצים לקהל הרחב לטובת שיפור השיח המקצועי והנגשת מידע מקצועי ומהימן.