יום ראשון, 22.02.2026 שעה 04:35
ליגה ספרדית 25-26
6021-5425ריאל מדריד1
5825-6424ברצלונה2
4826-4524ויאריאל3
4823-4225אתלטיקו מדריד4
4230-4025בטיס5
3537-3125אספניול6
3427-3224סלטה ויגו7
3435-2925אתלטיק בילבאו8
3329-3025אוססונה9
3238-3725ריאל סוסיאדד10
2928-2024חטאפה11
2938-2424ג'ירונה12
2639-3124סביליה13
2631-2224ראיו וייקאנו14
2630-2124אלאבס15
2637-2524ולנסיה16
2537-3225אלצ'ה17
2439-2924מיורקה18
1841-2624לבאנטה19
1739-1624אוביידו20

שיא לפליק: ניצחון 8 ברצף לברצלונה שפתחה פער

הקטלונים שבו מהפגרה והגיעו לרצף ניצחונות הליגה הארוך תחת המאמן ב-0:3 על אוססונה. טורס, אולמו בפנדל ולבנדובסקי כבשו. הפער מריאל - 3 נק'. צפו

|
רוברט לבנדובסקי חוגג את השלישי עם חבריו (רויטרס)
רוברט לבנדובסקי חוגג את השלישי עם חבריו (רויטרס)

פגרת הנבחרות הגיעה לסיומה, וברצלונה חזרה בענק מול אוססונה עם 0:3 חד צדדי במסגרת משחק השלמה מהמחזור ה-27 בליגה הספרדית שהגדיל את הפער בפסגה מריאל מדריד לשלוש נקודות. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי Yes, STING TV, סלקום TV, פרטנר TV ו-FreeTv.

כזכור, המשחק אמור היה להיערך ב-8 במרץ, אלא שאז, ברצלונה חוותה טרגדיה כאשר רופא הקבוצה, מניירו גארסיה, נפטר בפתאומיות, מה שהוביל לדחיית ההתמודדות. 

ברצלונה פתחה את המשחק בסערה כאילו לא הייתה פגרה, כשכבר בדקה העשירית אלחנדרו באלדה בישל לפראן טורס את שער היתרון ובדקה ה-21 דני אולמו החמיץ פנדל, אך קיבל אחד חוזר וממנו הבקיע. הקשר אף הספיק להיפצע לאחר מכן, הוחלף ויצטרך להיבדק.

במחצית השנייה מוליכת הליגה הספרדית הורידה הילוך והמשחק התאזן יחסית, אך אחרי החילופים היא שוב העלתה הילוך ובאה על שכרה – רוברט לבנדובסקי חתם את תוצאת הסיום בדקה ה-77 עם נגיחה שקבעה 0:3 וסגרה את הסיפור. 

פגרה? שגרה! 0:3 ענק לברצלונה נגד אוססונה

הקטלונים השיגו את הניצחון מול הקבוצה שקטעה להם רצף של שבעה ניצחונות ליגה בסיבוב הקודם, כשהפעם הם השיגו את הניצחון השמיני ברצף – הכי הרבה בעידן פליק. בזכות שלוש הנקודות הם עם 63 בפסגת הטבלה, כשריאל מדריד עם 60 במקום השני ואתלטיקו מדריד השלישית עם 56 נקודות.

מחצית ראשונה

דקה 8: ברצלונה הגיעה להזדמנות ראשונה כשדה יונג מצא את בלדה ברחבה, המגן הוציא רוחב ואולמו בעט בצורה לא מדויקת שלא הגיעה לשער.

דקה 10, שער! ברצלונה עלתה ל-0:1: שער קבוצתי נהדר. אחרי דאבל-פס עם פראן טורס, פעם נוספת דה יונג מצא את בלדה, כשהפעם כדור הרוחב המצוין של המגן הגיע לטורס שדחק מקרוב לרשת.

פראן טורס דוחק מקרוב (רויטרס)פראן טורס דוחק מקרוב (רויטרס)
פראן טורס חוגג (רויטרס)פראן טורס חוגג (רויטרס)
פראן טורס וגאבי נהנים אחרי השער הראשון (רויטרס)פראן טורס וגאבי נהנים אחרי השער הראשון (רויטרס)
פראן טורס ואלחנדרו באלדה חוגגים (רויטרס)פראן טורס ואלחנדרו באלדה חוגגים (רויטרס)

דקה 13: הקטלונים המשיכו עם רגל על הגז. לאמין ימאל עם מסירה נפלאה השאיר את טורס לבד מול סרחיו הררה, אך השוער יצא היטב והחלוץ בעט על גופו מקרוב והשיג רק קרן.

דקה 19: אולמו קיבל מסירת עומק נפלאה מפדרי והוכשל ברחבה על ידי הררה. הקשר ניגש בעצמו לבעוט את הפנדל, אך סחט עצירה גדולה מהשוער.

דקה 21, שער! ברצלונה עלתה ל-0:2: לאחר בדיקת VAR, השופטים העניקו פנדל חוזר על כניסה מוקדמת לרחבה של הגנת אוססונה. אולמו בעט פעם נוספת, והפעם מצא את הרשת.

דני אולמו בועט מהנקודה הלבנה (רויטרס)דני אולמו בועט מהנקודה הלבנה (רויטרס)
שחקני ברצלונה קופצים על דני אולמו (רויטרס)שחקני ברצלונה קופצים על דני אולמו (רויטרס)
דני אולמו ושחקני ברצלונה חוגגים שער נוסף (רויטרס)דני אולמו ושחקני ברצלונה חוגגים שער נוסף (רויטרס)

דקה 28: לאחר שכבר הספיק לכבוש, דני אולמו נפצע ולא יכול היה להמשיך. פרמין לופס עלה במקומו.

דקה 31: ברצלונה המשיכה לטייל בחלק ההגנתי של אוססונה. לאמין ימאל פרץ למרכז בכדרור ובעט מסף הרחבה, אך פספס במעט את המסגרת.

לאמין ימאל מנסה מרחוק (רויטרס)לאמין ימאל מנסה מרחוק (רויטרס)

דקה 38: פראן טורס המשיך להיות מסוכן כששלח בעיטה חופשית מ-21 מטרים שנעצרה רק במשקוף.

מחצית שנייה

דקה 46: ברצלונה עלתה עם הרבה התלהבות למחצית השנייה. כעבור פחות מדקה פדרי בעט מסף הרחבה, והכדור עף מעל המשקוף.

דקה 48: סוף סוף אוססונה הופיעה. כדור חופשי מצא את חורחה הראנדו לבד לגמרי ברחבה, אך הבלם נגח החוצה.

פראן טורס וחורחה הראנדו במאבק (רויטרס)פראן טורס וחורחה הראנדו במאבק (רויטרס)

דקה 61: דקה אחרי שעלה מהספסל, מוי גומז קיבל הזדמנות מצוינת מכשישה מטרים אלכסונית לשער, הבעיטה השטוחה שלו נחסמה לקרן.  

דקה 77, שער! ברצלונה עלתה ל-0:3: הקבוצה של פליק יצאה למתפרצת קטלנית, פרמין המחליף מצא מחליף נוסף, רוברט לבנדובסקי, והוא נגח בקלילות לרשת.

רוברט לבנדובסקי נוגח לרשת (רויטרס)רוברט לבנדובסקי נוגח לרשת (רויטרס)
רוברט לבנדובסקי שמח (רויטרס)רוברט לבנדובסקי שמח (רויטרס)
רוברט לבנדובסקי חוגג (רויטרס)רוברט לבנדובסקי חוגג (רויטרס)

דקה 86: לאמין ימאל השתחרר באיזור מסוכן והשאיר את פאו ויקטור לבד לחלוטין ברחבה, המחליף התמהמה וכשבעט סחט עצירה מצוינת מהררה.

פאו ויקטור מחמיץ מקרוב (רויטרס)פאו ויקטור מחמיץ מקרוב (רויטרס)

דקה 90+3, שריקת הסיום! ברצלונה חזרה מהפגרה עם 0:3 מול אוססונה במשחק השלמה בליגה הספרדית.

הרכב ברצלונה: וויצ'ך שצ'סני, ז'ול קונדה, אריק גארסיה, איניגו מרטינס, אלחנדרו באלדה (ג’רארד מרטין, 83’), פרנקי דה יונג (פבלו טורה, 46’), פדרי (פאו ויקטור, 83’), גאבי, דני אולמו (פרמין לופס, 28’), לאמין ימאל, ופראן טורס (רוברט לבנדובסקי, 67’).

הרכב אוססונה: סרחיו הררה, חסוס ארסו (רובן פנייה, 84’), אלחנדרו קאטנה, חורחה הראנדו, חואן קרוז, יון מונקאיולה, איקר מוניוס (רובן גארסיה, 34’), פאבלו איבנייס, איימאר אורוס (מוי גומז, 60’), חוסה ארנאיס (פלאויאן בוימו, 46’) וראול גארסיה (אנטה בודימיר, 60’).




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */