יום חמישי, 18.12.2025 שעה 13:17

שפיונטק נוצחה מול המדורגת 140 מהפיליפינים

הפתעת ענק במיאמי: המדורגת שנייה בעולם, שהייתה פייבוריטית לזכייה בטורניר היוקרתי, נוצחה מול אלכסנדרה אאלה בת ה-19 אחרי 6:2, 7:5 ברבע הגמר

|
אלכסנדרה אאלה (רויטרס)
אלכסנדרה אאלה (רויטרס)

סבב הנשים יודע לייצר לנו לא מעט הפתעות, אבל זו חריגה במיוחד – איגה שפיונטק, מהשחקניות הטובות בעולם (מדורגת 2), הפסידה הערב (רביעי) 6:2, 7:5 לאלכסנדרה אאלה, המדורגת 140 בעולם מהפיליפינים, במסגרת רבע גמר טורניר מיאמי היוקרתי.

השחקנית המפתיעה בת ה-19 המשיכה את מסע הקסם שלה בארה”ב ואחרי שהדיחה את מדיסון קיז המקומית ואת ילנה אוסטפנקו היא הדיחה את השחקנית הפולנייה האיכותית, שהייתה מועמדת בכירה לזכייה בתחרות בפעם השנייה בקריירה שלה (הניפה ב-2022).

איגה שפיונטק (רויטרס)איגה שפיונטק (רויטרס)

ארצות הברית ממש לא האירה פנים למדורגת שנייה בעולם שהודחה מול מירה אנדרייבה הרוסייה הצעירה בחצי גמר האינדיאן וולס, כשפה היא הודחה מול עוד טניסאית צעירה, אך כזו שכמעט אף אחד לא שמע עליה (עד היום). שפיונטק תוכל להתנחם שעונת החימר, שם היא מרשימה כדרך קבע, עוד רגע כבר כאן.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */