יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:52
ליגה ספרדית 25-26
3717-4215ברצלונה1
3613-3215ריאל מדריד2
3213-2914ויאריאל3
3114-2815אתלטיקו מדריד4
2414-2214בטיס5
2416-1814אספניול6
2015-1314חטאפה7
2020-1415אתלטיק בילבאו8
1715-1314ראיו וייקאנו9
1621-1914ריאל סוסיאדד10
1617-1514אלצ'ה11
1619-1614סלטה ויגו12
1623-1914סביליה13
1515-1214אלאבס14
1422-1515מיורקה15
1422-1314ולנסיה16
1218-1214אוססונה17
1226-1314ג'ירונה18
1022-715אוביידו19
926-1614לבאנטה20

פליק: גארסיה ומרטינס יפתחו, קוברסי על הספסל

הבלם בן ה-18 חזר להתאמן לפני אוססונה ב-22:00 (חי בערוץ ONE), אראוחו וראפיניה ייעדרו. המאמן על עומס של 9 משחקים ב-28 ימים: "אין תירוצים"

|
פאו קוברסי והאנזי פליק (רויטרס)
פאו קוברסי והאנזי פליק (רויטרס)

רגע אחרי משחקי הנבחרות, ברצלונה תארח היום (חמישי, 22:00) את אוססונה במשחק שנדחה בעקבות מותו של רופא הקטלונים. הבלאוגרנה מקווים לנצח ולפתוח פער של שלוש נקודות מריאל מדריד, אבל הם צריכים להתמודד עם סגל חסר ועומס גדול אחרי משחקי הנבחרות. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, ישודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV, פרטנר TV ו-FreeTv.

החדשות הטובות מבחינת בארסה הן שפאו קוברסי, שנפצע במדי נבחרת ספרד מול הולנד, כבר חזר להתאמן ועשוי להיות כשיר אם מצב הקרסול שלו ישתפר. מי שנעדרו מהאימון הם ראפיניה ששיחק הלילה עם נבחרת ברזיל בתבוסה 4:1 לארגנטינה בבואנוס איירס, ורונאלד אראוחו, שנותר על ספסל אורוגוואי ב-0:0 בבוליביה אתמול.

הבלם עלה על טיסה פרטית ביחד עם חבריו לנבחרת, פדה ואלוורדה מריאל, חוסה חימנס מאתלטיקו ודרווין נונייס מליברפול, והיא תנחת במדריד. משם אראוחו ימשיך לברצלונה וההערכה היא שינחת בקטלוניה בשעות הערב, אבל ספק אם יפתח מול אוססונה. בעקבות ההתפתחויות, האנזי פליק זימן לאימון את הבלם בן ה-19, אלכסיס אולמדו.

רונאלד אראוחו (La Liga)רונאלד אראוחו (La Liga)

במסיבת העיתונאים אמר המאמן: “אריק (גארסיה) ואיניגו (מרטינס) ישחקו כבלמים, פאו (קוברסי) יהיה על הספסל. עדיף שיהיו לו עוד כמה ימים של מנוחה כי הוא צריך את זה. הפציעה לא רצינית, אבל הוא צריך עוד לנוח. אם היינו צריכים אותו, הוא היה משחק".

על ראפיניה ואראוחו אמר פליק: “יש להם טיסה ארוכה וזו לא הדרך הכי טובה להתאושש, הם לא ישחקו. רונאלד לא שיחק במשחק האחרון ונראה מה קורה ביום ראשון (מול ג’ירונה). יש לנו קבוצה טובה וראיתי דברים חיוביים באימון, אנחנו צריכים להילחם על שלוש הנקודות ואם ננצח, זו תהיה תגובה טובה".

לבארסה מצפה עומס גדול בתקופה הקרובה כשתשחק מול אוססונה בחמישי, ג’ירונה בראשון, אתלטיקו מדריד בגביע ביום רביעי ובטיס בליגה בשבת. בסך הכל מצפים לקטלונים תשעה משחקים ב-28 ימים ופליק אמר על העומס: “אי אפשר לשנות את זה, נשחק ואין תירוצים. אנחנו צריכים לנהל את העומס, אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה, אני חיובי. תאריך המשחק מול אוססונה? צריך לקבל את זה. זה התפקיד של אופ"א או פיפ"א לקבוע אם השחקנים צריכים לנוח. סוף העונה תמיד חשוב, אי אפשר לזכות עדיין בגביע או בליגת האלופות, אבל כן אפשר לאבד את התארים האלה”.

פליק הוסיף: “השחקנים מנבחרות ספרד, צרפת והולנד צריכים להתאושש. היום היה האימון המלא הראשון שלהם, זה לא המצב הכי טוב, אבל הם מקצוענים. לבנדובסקי? הוא מוכן לשחק ומרגיש טוב, גם פראן (טורס) כשיר".

50 השערים היפים ביותר של ספרדים בלה ליגה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */