יום ראשון, 15.02.2026 שעה 05:57
ליגת ווינר סל 25-26
301253-147116הפועל ת"א
291233-145716מכבי ת"א
281233-131216הפועל העמק
281405-151116בני הרצליה
271280-138916הפועל ירושלים
251335-129916הפועל חולון
231421-137816הפועל ב"ש/דימונה
221383-135116עירוני רמת גן
221458-137816עירוני קריית אתא
221343-128416מכבי ראשל"צ
211345-125916עירוני נס ציונה
191404-129916מכבי רעננה
191385-124816אליצור נתניה
181238-108016הפועל גליל עליון

"שהגדולות יתפשרו, בשנה הבאה נערוך שינוי"

יו"ר מנהלת הליגה, ארי שטינברג, על חשיפת ONE ל-102FM: "לדעתי מה שטוב זה סדרות, מה שאושר בישיבה זה מה שיקרה". וגם: רישום פוסטר, הטילים והזרים

|
ארי שטינברג (איציק בלניצקי)
ארי שטינברג (איציק בלניצקי)

ארבע הקבוצות הבכירות בליגת ווינר סל – מכבי תל אביב, הפועל תל אביב, הפועל ירושלים והפועל חולון, שלחו מכתב משותף ליו”ר מנהלת ליגת העל בכדורסל, ארי שטינברג, ויו”ר איגוד הכדורסל, עמוס פרישמן, כשבמוקד הסאגה של שאר קבוצות הליגה לנסות ולחזור לשיטת הפיינל פור ולגבי חלוקת תשלומי הוצאות האבטחה. כך נחשף לראשונה ב-ONE.

יו”ר מנהלת ליגת העל בכדורסל ארי שטינברג עלה היום לתוכנית הספורט של ישראל ב-102FM, עם אסי ממן וגידי ליפקין, ודיבר על המכתב המדובר, ההצבעה בישיבה על העניין, וגם – הטעות ברישום של מרקוס פוסטר מבחינתה של הפועל ת”א, החזרה לירי הטילים על המדינה ומצב הזרים.

מה הסיפור באמת ממה שאתה מבין?
”אין קשר בין כספי האבטחה לפיינל פור. אנחנו עומדים בפני סיום של שני ההסכמים”.

שמעון מזרחי (רדאד גשמעון מזרחי (רדאד ג'בארה)

בישיבה שלכם הצביעו כולם בפה אחד על השינוי, אז מאיפה הגיע המכתב?
“בישיבה אושר וזה מה שיקרה. אז כתבו שלא רוצים לסגור את ההסכמים. ראשית, ההחלטה עברה פה אחד ושם ההחלטות נקבעות, וכלל הנציגים נמצאים שם. בסוף היום אנחנו מסתכלים על טובת הליגה וזה מה שאנחנו עושים. גם אם יהיו פשרות. אני לא מדבר על מה שאנחנו עושים בתוך הבית. אין כאן דרמה.

כולם צריכים להתפשר לטובת הליגה. גם הקבוצות הגדולות, בין אם מדובר בסדרות ובין אם פיינל פור. אנחנו נמצא את ההסכם הנכון לטובת הליגה. מעולם הליגה לא התנהלה בשקט כה מופתי כמו השנה. מדובר בהסכם חמש שנתי שצריך לחדש ולכן הוא מעלה שאלות והתנגשויות”.

עופר ינאי (רועי כפיר)עופר ינאי (רועי כפיר)

אתמול הפועל ת”א רשמה שחקן פצוע בטעות, ואחר כך לא ניתן להם להחריג ולשנות את הרישום. איטודיס אמר שהוא מבין את התקנון, אבל לא יתכן שביורוקאפ אפשר לשנות ובארץ לא. גם בכדורגל עד שעה וחצי לפני המשחק אפשר לעשות רישום.
”מי שקבע את השעות אלו הקבוצות עצמן עם המנהלת. זו עובדה ואנחנו לא נזלזל בתקנון של עצמנו ולא משנה מי הקבוצה כאן שנפגעת. אני לא אומר שאי אפשר לעשות בתקנון התאמות, אבל מרגע שיש כאן קביעה אין מקום לשיקול דעת כי אם נזוז פעם אחת נזוז לפעם שנייה”.

קיבלתם אתמול 80 אלף ש”ח בעקבות הערעור.
”זו החלטה נבונה של הבורד”.

עופר ינאי כל כך רצה שתלכו איתו. במצב שבו מכבי ת”א הייתה עושה טעות אנוש, האם עופר ינאי היה מסכים לכך?
”בוא לא ניכנס לספקולציות. אגב, גם אם הקבוצה מנגד מסכימה לצעד הזה עדיין יכול להיות שצד ג’ יפגע וזה לא ספורטיבי”.

מרקוס פוסטר (רועי כפיר)מרקוס פוסטר (רועי כפיר)

כמה אתה בלחץ עם הטילים שחזרו לירות עלינו, ומצב סכנה של עזיבת הזרים?
”בשנייה אחת הדבר הזה יכול לגמור עונה שלמה ולצערי זה לא בשליטתנו. הליגה נראית טוב ומרתקת ואני מקווה שנסגור את העונה בפלייאוף תקין”.

האם יהיה פיינל פור או לא?
”אני חושב שמה שטוב לכדורסל זה סדרות – חמישה משחקים בחצי ובגמר. יהיה שינוי לשנה הבאה בגלל סיום ההסכם הישן”.

לא זר לה: 74:94 להפועל ת"א על גלבוע/גליל



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */