יום שבת, 06.12.2025 שעה 18:51
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

אוהדי הפועל ת"א שתקפו את אוהדי חולון שוחררו

אחרי שהמשטרה עצרה ברעש גדול 42 אוהדים של סגנית אלופת המדינה, בביהמ"ש שחררו אותם בתנאים מסוימים ואף רשמו: "החשד איננו ברמה גבוהה". כל הפרטים

|
אוהדי הפועל ת
אוהדי הפועל ת"א שנעצרו (דוברות המשטרה)

אחרי שהמשטרה עצרה 42 אוהדים של הפועל תל אביב שתקפו אוהדי הפועל חולון לפני המפגש בין האדומים לסגולים, בבית המשפט המחוזי בתל אביב-יפו לא שידר על אותו גל והחליט לשחרר את החשודים בתנאים מסוימים, כשאף בהחלטה נרשם: “החשד הסביר איננו ברמה גבוהה”. את האוהדים ייצגו עו”ד יפעת כהן ועו”ד אסף אלוויה.

התקיפה קרתה בפארק פרס בחולון, כאשר המטרה הודיעה על עצירת 42 אוהדים שהיו רעולי פנים. ההחלטה בנוגע לאותם אנשים הגיעה היום (ראשון) והם שוחררו בתנאים מסוימים: התחייבות עצמית על סך 10,000 ש”ח לכל אחד, ערבות צד ג’ על סך 10,000 ש”ח לכל אחד וגם הפקדה במזומן על סך 2,500 ש”ח לכל אחד.

בנוסף, היו עוד תנאים: איסור השתתפות באירועים הקשורים שפעילות של קבוצת אוהדים בין אם במסגרת משחקים פעילים ובין במסגרת משחקי אימון ובין אם במפגשים של קבוצות אוהדים בכלל, וזאת למשך שבועיים ימים על מנת לאפשר ליחידה החוקרת לקדם את החקירה בתיק. ולסיום, תנאים אלו באים להוסיף ולא לגרוע מכל תנאי אחר שקיים בעניינים של המשיבים.

אוהדי הפועל תל אביב (אורן בן חקון)אוהדי הפועל תל אביב (אורן בן חקון)

בהחלטה של בית המשפט נרשם: “בימ”ש קמא קבע כי החשד הסביר איננו ברמה גבוהה. כמו כן, בימ”ש קמא קבע שקיים קושי עם ההבחנה שנעשתה על ידי היחידה החוקרת בין כ-40 חשודים נוספים ששוחררו לאחר חקירה לבין המשיבים אשר נעצרו והובאו לדיון בבימ”ש. בימ”ש קמא הוסיף שאין להקל ראש בעבירות המיוחסות למשיבים”.

עוד נכתב: “עיינתי אף אני בחומרי החקירה בתיק ואני סבור, כמו בימ”ש קמא, כי קיים קושי בביסוס חשדות ממוקדים נגד כל אחד ואחד מהמשיבים. אכן קיימת התייחסות מסוימת בראיות לגבי חלקו של אחד החשודים כמי שעל פי החשד הנהיג את האירוע במהלכו הגיעה קבוצת אוהדים של הפועל ת”א לפארק פרס בחולון ואיימו עם אלות על אוהדים אחרים של אולטראס חולון וזאת על רקע משחק אשר היה אמור להתקיים בהמשך אותו יום בהיכל מנורה בת”א”.

לסיכום: “כמו כן, קיימת התייחסות מסוימת בראיות לגבי מעורבים אחרים. למרות האמור, אינני סבור שהחשד הסביר בשים לב לשחרורם של האחרים, ובשים לב שהתשתית הראייתית איננה מפרטת באופן מדויק את חלקו של כל משיב ומשיב, ומשאין מוכרת לי אפשרות למעצר קבוצתי, אני סבור שצדק בימ”ש קמא בכך שהורה על שחרור המשיבים.

“אני סבור שתנאים שנקבעו הם קלים מאוד, שכן בכל זאת קיים חשד סביר, אמנם בעוצמה לא גבוהה, ובית המשפט התייחס לסכנה הנשקפת מאירועים מסוג זה, כאשר קבוצת אוהדים מגיעה לצורך מפגש עם קבוצת אוהדים אחרת שמצוידת באלות ואמצעי תקיפה שונים”.

אמצעי התקיפה שנתקפו (דוברות המשטרה)אמצעי התקיפה שנתקפו (דוברות המשטרה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */