יום ראשון, 21.12.2025 שעה 03:43

החל מהעונה הבאה: ליברפול חוזרת ללבוש אדידס

לראשונה מאז 2012 ובפעם השלישית בהיסטוריה, ענקית האופנה הגרמנית תשוב להלביש את המייטירדס. "נרגשים לקבל אותם למשפחה". סכום העתק שתקבל - בפנים

|
שחקני ליברפול חוגגים את המהפך (רויטרס)
שחקני ליברפול חוגגים את המהפך (רויטרס)

ליברפול נמצאת בעונה יוצאת דופן עד כה. המייטירדס במקום הראשון בפרמייר ליג ובדרך הבטוחה לאליפות, כאשר היום (שני) הקבוצה האנגלית הודיעה על שיתוף פעולה חדש-ישן. 

מוליכת הפרמייר ליג הודיעה כי לאחר חמש שנים בהם המועדון לבש מדים של נייק, הוא יחזור החל מהעונה הבאה לאדידס. על פי הדיווחים התקשורת האנגלית, מדובר בהסכם לחמש שנים, כאשר ענקית האופנה תשלם למועדון כ-60 מיליון אירו לשנה. שיתוף הפעולה יצא לדרך החל מהראשון באוגוסט 2025.

ליברפול לבשה מדי אדידס פעמיים בעבר, בין השנים 1985 ל-1996, וכן מ-2006 עד 2012. “כולם במועדון נרגשים להפליא לקבל בחזרה את אדידס למשפחת ליברפול” אמר מנכ”ל המועדון, בילי הוגאן. “נהנינו מהצלחה פנטסטית בעבר ביחד ויצרנו כמה מהרגעים האייקונים של ליברפול בכל הזמנים. אדידס וליברפול חולקות שאיפה להצלחה ואנחנו לא יכולים לחכות לשיתוף הפעולה המחודש”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */