יום שלישי, 13.01.2026 שעה 22:17
ליגה איטלקית 25-26
4317-4219אינטר1
4015-3019מילאן2
3917-3019נאפולי3
3916-3220יובנטוס4
3912-2420רומא5
3413-2719קומו6
3119-2520אטאלנטה7
2816-2120לאציו8
2720-2619בולוניה9
2632-2220אודינזה10
2327-2320ססואולו11
2332-2120טורינו12
2228-2020קרמונזה13
2122-1419פארמה14
1929-2220גנואה15
1930-2120קליארי16
1727-1319לצ'ה17
1431-2120פיורנטינה18
1331-1519ורונה19
1330-1520פיזה20

טיאגו מוטה: אין צורך להתנצל בפני אוהדי יובנטוס

המאמן התייחס לאוהדים שקיללו ונטשו אחרי התבוסה ההיסטורית 4:0 לאטאלנטה: "לפחות לא נדבר יותר על אליפות". גאספריני: "אם אתה מאמין, הכל אפשרי"

|
מוטה (רויטרס)
מוטה (רויטרס)

מאמן יובנטוס טיאגו מוטה מתעקש שההפסד 4:0 לאטאלנטה בבית "לא נמצא באותה רמה" כמו ההדחה מהגביע מול אמפולי, ולכן הוא לא מרגיש צורך להתנצל בפני אוהדי הגברת הזקנה. פנדל של מתאו רטגי סלל את הדרך למחצית שנייה חד צדדית, בה מרטן דה רון, דוידה זפאקוסטה ואדמולה לוקמן קרעו את ההגנה בדרך לתוצאה הכבדה. חצי מהקהל עזב את האצטדיון לאחר השער הרביעי, בעוד האחרים נשארו כדי להמשיך לגדף את הקבוצה.  

"ידענו מראש שזה הולך להיות משחק מסובך מול קבוצה שתנצל את הטעויות שלנו", אמר מוטה. "אחרי הפנדל, בלי להיכנס לפרטים על כמה הוא היה שנוי במחלוקת, זה היה רגע כואב. אנחנו קבוצה צעירה, ניסינו לתקוף ולחזור למשחק, אבל השארנו מרווחים מאחור. סבלנו פסיכולוגית מהשער הראשון ואיבדנו איזון, מה שנתן לאטאלנטה עוד יותר שטחים לנצל עם שחקנים כמו לוקמן והמגנים שלהם. אחרי הפסד כזה אנחנו עצובים ומאוכזבים, אבל לפחות לא נדבר יותר על מאבק האליפות שהכניסו אותנו אליו".  

זהו ההפסד הבית הגרוע ביותר של יובנטוס בליגה מאז אוקטובר 1967, אז הפסידה 4:0 בדרבי מול טורינו. למרות שההדחה ברבע גמר הגביע מול אמפולי בפנדלים הייתה קשה, הפעם אטאלנטה שלטה לחלוטין, אך מוטה לא רואה בכך את אותו סוג של הפסד. "זה הפסד שלא נעים לנו, אבל אני לא משווה אותו לזה מול אמפולי. אלו מצבים שונים. התחלנו טוב, אבל אחרי הפנדל המשחק השתנה", התעקש מוטה. "היינו צריכים לשמור על איזון ולא עשינו זאת, וזה נובע בין היתר מחוסר ניסיון בקבוצה".

הצגה של אטאלנטה עם רביעייה על יובנטוס

האוהדים נטשו לפני הסיום

אוהדי המארחת החלו לעזוב את אצטדיון אליאנץ יותר מעשר דקות לפני הסיום, בזמן שאטאלנטה הובילה 0:4. אוהדי יובה החלו בקריאות בוז וגידופים לעבר שחקניהם כבר במחצית הראשונה, והמחצית השנייה הייתה גרועה עוד יותר, כשהאווירה באצטדיון הפכה להיות מתוחה ורעילה עוד יותר.  

אולטראס יובנטוס כיוונו את הזעם שלהם כלפי השחקנים וההנהלה, עם קריאות כגון: "נמאסתם עלינו", "כבדו את הצבעים שלנו", "לכו לעבוד", "תראו קצת ביצים" ו"אתם מצחיקים אותנו". ניקו גונסאלס זכה לקריאות בוז כשיצא בחילוף במחצית השנייה, ואילו פדריקו גאטי היה השחקן היחיד שקיבל מחיאות כפיים מהקהל כשעזב את המגרש. כשאדמולה לוקמן הבקיע את השער הרביעי בדקה ה-77, רוב האוהדים החליטו לעזוב את האצטדיון, והשאירו אותו כמעט חצי ריק. 

הקרחות ביציעי יובנטוס (רויטרס)הקרחות ביציעי יובנטוס (רויטרס)

גאספריני: "אם אתה מאמין מספיק, הכל אפשרי"

מאמן אטאלנטה ג'אן פיירו גאספריני הודה ש"אם אתה מאמין מספיק, דברים יכולים להפוך לאפשריים". גאספריני, שהיה האיש שנתן לתיאגו מוטה הזדמנות מחודשת בקריירה שלו כשחקן בגנואה, הוכיח שהמאסטר עדיין עולה על התלמיד.  

"זה הכדורגל. עוברים מניצחון לתבוסה וחוזר חלילה, אבל צריך לזכור שיובנטוס הגיעה למשחק הזה אחרי חמישה ניצחונות רצופים", אמר גאספריני, "התוצאה הזו הייתה בלתי נתפסת עבור רבים, אבל זו הייתה הופעה מושלמת מצידנו. אחרי חמישה חודשים של משחקים אינטנסיביים שלוש פעמים בשבוע, סוף סוף קיבלנו זמן להתאמן ולהתאושש. היו לנו שבועיים 'נורמליים' וזה עשה הבדל גדול", הסביר גאספריני.  

שחקני אטאלנטה חוגגים (רויטרס)שחקני אטאלנטה חוגגים (רויטרס)

"היו לנו הזדמנויות לכבוש עוד לפני ההפסקה, ואז אחרי השער השני יובנטוס איבדה ביטחון וניצלנו זאת", הוסיף המאמן. כעת המאבק על הסקודטו פתוח לחלוטין, שכן אטאלנטה רק שלוש נקודות מאחורי אינטר, אותה היא תארח בשבוע הבא בברגמו.  

בעוד אינטר תיאלץ לשחק גם בליגת האלופות מול פיינורד, לאטאלנטה יש יתרון בכך שהיא לא מעורבת במפעל האירופי. האם הקבוצה יכולה לחלום על תואר?גאספריני בטוח: "זה בהחלט תענוג. אנשים צריכים לחלום, אסור לנו לקחת מהם את זה. אפשר לומר שזה בלתי אפשרי, אבל אם אתה מאמין מספיק, דברים יכולים לקרות. אנחנו יודעים שאינטר ונאפולי הן קבוצות מצוינות, הפסדנו לאינטר בשבעת המפגשים האחרונים, אבל אולי גם זה סימן", חייך גאספריני, “אטאלנטה מעולם לא הייתה בשלב הזה של העונה שלוש נקודות מעל יובנטוס, ומעולם לא הייתה קרובה כל כך לפסגה. אז מי יודע?"

גאספריני (רויטרס)גאספריני (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */