פורטלנד (37:28) - דטרויט (29:36) 119:112
שוב ללא דני אבדיה שפספס את המשחק בגלל פציעה, הפיסטונס יצאו עם ניצחון חוץ חשוב על הטרייל בלייזרס, כשהם נהנים ממשחק מצוין של קייד קנינגהאם שקלע 28 נקודות. טוביאס האריס הציג יעילות גבוהה עם 20 נקודות ב-9 מ-13 מהשדה, בעוד ג'יילן דורן תרם דאבל דאבל של 18 נקודות ו-12 ריבאונדים. הפיסטונס השתלטו על המשחק כבר ברבע השני כשאייזיאה סטיוארט קלע סל שהעניק להם יתרון 32:33, ובמחצית השנייה הם הגדילו את ההפרש ל-18 נקודות.
אנפרני סימונס הוביל את פורטלנד עם 34 נקודות, וג'רמי גרנט הוסיף 25, אך הצמד הצעיר, סקוט הנדרסון ושיידון שארפ, התקשה עם 8 מ-25 בלבד מהשדה ו-1 מ-11 מהשלוש. למרות קאמבק של הבלייזרס ברבע האחרון, דטרויט שמרה על קור רוח וסגרה את המשחק עם סלים מכריעים. המשחק אופיין בכמות גבוהה של עבירות, כששתי הקבוצות זרקו 32 פעמים מהעונשין כל אחת, מה שהוביל לקצב משחק מקוטע.
מילווקי (27:36) - קליבלנד (10:54) 112:100
הקבאלירס המשיכו את רצף הניצחונות המרשים שלהם עם ניצחון חוץ במילווקי בדרך ל-14 ניצחונות ברצף, כשהם מציגים התקפה מאוזנת. מקס סטרוס הוביל את רשימת הקלעים עם 17 נקודות, אך שמונה שחקנים שונים קלעו לפחות תשע נקודות. דונובן מיטשל סיים עם 15 נקודות, בעוד דריוס גרלנד ואוון מובלי תרמו 13 נקודות כל אחד. בצד השני, יאניס אנטטוקומפו סיפק 30 נקודות וחצה את רף 20,000 הנקודות בקריירה, כשהוא מטפס למקום ה-50 ברשימת הקלעים בכל הזמנים. דמיאן לילארד הוסיף 22 נקודות, אך מילווקי, ששיחקה משחק שני ברצף, לא הצליחה לעמוד בקצב של הקאבס.
הרגע המכריע הגיע כשקייל קוזמה צימק את הפער לחמש בלבד, אך מיטשל השיב מיד בשלשה שהחלה ריצת 0:13 שהכריעה את המשחק. קליבלנד שלטה מעבר לקשת עם 19 שלשות מתוך 47 ניסיונות, לעומת 9 בלבד של מילווקי מתוך 31 ניסיונות. הנתון הזה שיקף את הדומיננטיות של הקאבס, שהפכו לקבוצה השנייה בלבד בתולדות ה-NBA שמנצחת 14 משחקים רצופים תוך כדי קליעת 110 נקודות ומעלה בכל משחק.
לוס אנג'לס קליפרס (35:29) - סקרמנטו (30:33) 110:111 בהארכה
הקליפרס השיגו ניצחון דרמטי על הקינגס עם סל ניצחון של קוואי לנארד בשנייה האחרונה של ההארכה. לנארד קיבל את הכדור עם 21.6 שניות לסיום, חדר לצבע וקלע ברגע האחרון. הוא סיים עם 17 נקודות, בעוד ג'יימס הארדן היה המצטיין של הקליפרס עם 29 נקודות, 11 אסיסטים ו-9 ריבאונדים. איביצה זובאץ' תרם דאבל דאבל של 22 נקודות ו-14 ריבאונדים, והקבוצה השיגה את ניצחונה השלישי ברציפות.
מהצד השני, דמאר דרוזן סחב את הקינגס עם 31 נקודות ו-10 אסיסטים, וזאק לאבין הוסיף 30 נקודות, אך שניהם לא הצליחו למנוע את ההפסד השלישי העונה לקליפרס. סקרמנטו החמיצו הזדמנות לנצח כשהובילו ב-7 הפרש דקה ו-40 שניות לסיום הזמן החוקי, אך הארדן השווה עם זריקה קריטית, ולאבין החטיא ניסיון לניצחון. בהארכה, דרוזן ולאבין קלעו את כל 13 הנקודות של הקינגס, אך זה לא הספיק מול הקליפרס, שעקפו אותם בטבלה. הקינגס סבלו מערב חלש מהשלוש (9 מ-34), ולאבין, שהיה בכושר קליעה אדיר לאחרונה, החטיא את כל ששת ניסיונותיו מהטווח בזמן החוקי.
פילדלפיה (41:22) - יוטה (49:15) 122:126
הסיקסרס עצרו רצף של שלושה הפסדים עם ניצחון צמוד על הג'אז במשחק התקפי ומותח. לוני ווקר וקוונטין גריימס הובילו את הסיקסרס עם 25 נקודות כל אחד, כשווקר מוסיף 11 ריבאונדים וחמישה אסיסטים מהספסל. גריימס הפגיז מחוץ לקשת עם ארבע שלשות ודייק בכל תשע זריקות העונשין שלו. ביוטה, קייל פיליפובסקי וקיונטה ג'ורג' הובילו עם 25 נקודות כל אחד, אך זה לא הספיק כדי למנוע הפסד חמישי רצוף.
ברגע הקריטי של המשחק, פיליפובסקי צלף שתי שלשות תוך שש שניות כדי לצמק את הפער לשתי נקודות בלבד עם שלוש שניות לסיום. עם זאת, לאחר בדיקת וידאו, שופטי המשחק הפכו איבוד כדור שנראה כקריטי, מה שאפשר לווקר לקלוע שתי זריקות עונשין ולהבטיח את הניצחון. פילדלפיה קלעה ב-34% מהשלוש, אך עשתה את העבודה מספיק טוב כדי להשיג ניצחון ראשון מאז תחילת פברואר.
ניו אורלינס (48:17) - ממפיס (24:40) 107:104
הגריזליס חזרו מפיגור במחצית השנייה והשיגו ניצחון חוץ צמוד מול הפליקנס. ג'ה מוראנט הוביל את הקבוצה עם 32 נקודות, שישה אסיסטים ושלוש חטיפות, בעוד דזמונד ביין תרם 30 נקודות משלו. בצד השני, טריי מרפי השלישי הוביל את הפליקנס עם 27 נקודות, וקארלו מטקוביץ' סיפק דאבל דאבל של 13 נקודות ו-11 ריבאונדים.
הרגע המכריע הגיע כשליי-אפ של מוראנט העניק לממפיס יתרון 97:98, ממנו הפליקנס לא חזרו. מוראנט החטיא זריקת עונשין חשובה, אך דייק בשנייה, מה שהשאיר את ההפרש על שלוש נקודות עם 6.2 שניות לסיום. חטאות של חוסה אלבראדו וקלי אוליניק מנעו מהפליקנס לכפות הארכה. הגריזליס שלטו בצבע עם יתרון ריבאונדים משמעותי של 37:59, מה שהעניק להם יתרון קריטי במשחק.
מינסוטה (29:37) - סן אנטוניו (36:26) 124:141
הטימברוולבס המשיכו את רצף הניצחונות שלהם עם תצוגת התקפה אדירה מול הספרס, כשהם קובעים את תוצאתם הגבוהה ביותר העונה. אנתוני אדוארדס כיכב עם 25 נקודות באחוזים נהדרים (10 מ-15 מהשדה), בעוד נאז ריד תרם 20 נקודות ושבעה ריבאונדים. ג'וליוס רנדל כמעט השיג טריפל דאבל עם 14 נקודות, 10 אסיסטים ושבעה ריבאונדים. הספרס, שמשחקים ללא ויקטור וומבניאמה, קיבלו 22 נקודות מדיארון פוקס ו-20 נקודות מסטפון קאסל, אך לא הצליחו להתמודד עם הקצב של מינסוטה.
הרגע ששבר את הספרס הגיע בסיום הרבע השלישי, כשדונטה דיווינצ'נזו מצא את ג'יילן קלארק לשלשה שהעלתה את ההפרש ל-15 נקודות, וחתמה רבע של 41 נקודות לטימברוולבס. מינסוטה סיימה עם 21 שלשות ב-50% דיוק והוסיפה 38 אסיסטים, מספרים שממחישים את הנעת הכדור האיכותית של הקבוצה. עם תשעה משחקים שנותרו מול יריבות עם מאזן שלילי, הדרך של הטימברוולבס להבטחת מקום בפלייאוף נראית מבטיחה.