יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:35
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

הוגשה הצהרת תובע נגד הכרוז לשעבר של סכנין

סעיד חסנין, שהתבטא כנגד מדינת ישראל וחיילי צה"ל בערוץ החמאס, חשוד בהסתה. מפקד המחוז הצפוני: "לא נסבול שום סוג של הסתה או תמיכה בארגוני טרור"

|
סעיד חסנין בראיון לערוץ אל אקצא של חמאס  (צילום מסך)
סעיד חסנין בראיון לערוץ אל אקצא של חמאס (צילום מסך)

הצהרת תובע הוגשה נגד סעיד חסנין, הכרוז לשעבר של בני סכנין לאחר שנעצר על ידי שוטרי המחוז הצפוני בחשד לעבירות הסתה. מהמשטרה נמסר: “במשטרת ישראל התקבלו מספר תלונות בגין דברים אותם השמיע בראיון טלוויזיה עיתונאי תושב שפרעם (62) המשמש בין היתר ככרוז של קבוצת כדורגל בליגת העל. במסגרת הדברים שנשא, הביע דברי שבח והלל לארגון הטרור ׳חמאס׳ וכן התבטא כנגד צה"ל ומדינת ישראל תוך שהוא משמיע התבטאויות כמו "צבא הכיבוש, צבא האויב", ‘ישנם חלשי נפש שמצטרפים לשורות הצבא ומשרתים את צבא האויב’”.

“מיד עם קבלת הדיווחים נפתחה במחוז הצפוני חקירה ולאחר איסוף ממצאים ובחינתם יחד עם הגורמים הרלוונטיים הוחלט כי יש בדברים שאמר חשד לעבירת הסתה וביום 25/02/25 פשטו שוטרי המחוז הצפוני על ביתו של החשוד ועצרו אותו לחקירה. במהלך חקירתו שנוהלה ביחידה ללוחמה בפשיעה (יל"פ) של מרחב גליל נחקר החשוד בגין פרסום דברי שבח, אהדה והזדהות עם ארגון טרור וגילוי הזדהות עם ארגון טרור בפומבי וכן בגין עבירה של מגע עם סוכן חוץ וזאת לאחר שהראיון אותו העניק החשוד ניתן לערוץ "אל אקצא" השייך ארגון טרור שהוצא מחוץ החוק”.

“מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת בבית המשפט, והיום (09/03/25) הוגשה לבית המשפט הצהרת תובע לקראת הגשת כתב אישום נגדו בימים הקרובים בגין העבירות המיוחסות לו בבית המשפט המחוזי בחיפה באמצעות פרקליטות מחוז חיפה”.

מפקד המחוז הצפוני, ניצב מאיר אליהו: "משטרת ישראל פועלת בנחישות ובמגוון כלים העומדים לרשותה כדי למנוע כל פעולה שמסכנת את ביטחון המדינה ותושביה. אנחנו לא נסבול שום סוג של הסתה או תמיכה בארגוני טרור. כל מי שמעורב בעבירות כאלה יישא בתוצאות בהתאם לחוק״.

שי גליק, מנכ"ל בצלמו, שהגיש את התלונה למשטרה ופרקליטות המדינה והוביל לפיטוריו, מסר: “נמשיך ונרדוף כל מסית ותומך טרור. אני מברך על המעצר המהיר והגשת כתב האישום. אני מקווה שהדבר הזה יהווה מסר ברור לכל מסית באשר הוא לא משנה מה תפקידו. ברגע שהוא יבחר לתמוך באויב ולהיות בקשר איתו ולהסית נגד מדינת ישראל וצה"ל הוא ישלם מחיר כבד ביותר. אנחנו קוראים למשטרה ופרקליטות המדינה לדרוש מעצר עד תום ההליכים וכן עונש מאסר ארוך וממושך”.

מעצרו של הכרוז לשעבר של בני סכנין



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */