יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:01
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"כששועה לא נמצא עוד שחקנים צריכים לתת תפוקה"

מאמן בית"ר ירושלים ברק יצחקי אחרי ה-1:2 על מכבי פתח תקווה: "אמרתי לשחקנים בהפסקה לא להירדם, שלטנו בכל המשחק". לוזון: "מרתיח לספוג מנייחים"

|
ברק יצחקי (חגי מיכאלי)
ברק יצחקי (חגי מיכאלי)

בית”ר ירושלים התקשתה הערב (ראשון) מול מכבי פתח תקווה, אך בסופו של דבר חזרה לנצח אחרי ארבעה משחקים עם 1:2 חשוב באצטדיון שלמה ביטוח. ז’אן מרסלין וטימוטי מוזי המחליף סידרו שלוש נקודות חשובות לחבורה מהבירה וסיבכו את המלאבסים בטבלת ליגת העל.

מאמן המנצחת, ברק יצחקי, אמר לאחר ההתמודדות: “היינו כבר ארבעה משחקים לא ניצחנו, למרות שהיו הרבה דברים להיות מעודדים מהם. הגענו למשחק סופר קשה נגד קבוצה שנלחמת על חייה. ידענו שהם יקשו עלינו, אני חושב ששלטנו בכל המשחק ולא היו לנו דקות רדומות. לא הצלחנו להבקיע יותר שערים ולא כבשנו מוקדם כמו שרציתי. היה לנו משחק טוב, יכול היה להיות יותר טוב”.

״ירדן שועה הוא שחקן משמעותי מאוד עבורנו. הוא המוציא לפועל שלנו. החיסרון שלו מורגש, אבל יש עוד שחקנים מסביב והם צריכים לתת תפוקה כשהוא לא יכול לתת אותה״, הוסיף.

שחקני בית"ר ירושלים חוגגים עם מוזי את השני (חגי מיכאלי)שחקני בית"ר ירושלים חוגגים עם מוזי את השני (חגי מיכאלי)

״אמרתי לשחקנים בהפסקה לא להירדם כי המשחקים האלה זה הכי מפחיד. כשאתה מרגיש נוח ושולט, אתה בהתקפה אחת יכול לספוג שער ואכן ספגנו. אני שמח שחזרנו, יכולנו גם לכבוש יותר. עשיתי שינוי מערך שהותאם למערך שלהם, כי הם כבר הימרו על כל הקופה. אני שמח שזה עבד ועשינו שלוש נקודות יקרות״.

״אירופה? אנחנו לא חייבים, אבל אני שמח שהצלחנו לייצר ציפיות. אני חוזר על זה הרבה, אמנם עשינו סיבוב ראשון טוב, אבל עונה מודדים לאורך כל העונה ולא לפי סיבוב. זה נורמלי שיש נפילות לקבוצה וזה קרה לנו. זה קרה לנו מול הקבוצות הקטנות כביכול, כי נגד הגדולות הוצאנו נקודות. אנחנו מסתכלים קדימה לקראת המשחק הבא נגד הפועל באר שבע״, סיכם.

שחקני בית"ר ירושלים חוגגים עם מוזי את השני (חגי מיכאלי)שחקני בית"ר ירושלים חוגגים עם מוזי את השני (חגי מיכאלי)

דור מיכה שיתף: ״מתנה טובה ליום הולדת. הכי כיף לחגוג עם ניצחון. היה לנו חשוב לעצור את הרצף עם ניצחון. ההתמודדות שלנו היא של קבוצה חדשה שלא הייתה באזורים האלה בעונה שעברה, ויצרנו ציפיות מה שיצר לחץ, וזה חלק מתהליך חיובי של קבוצה שבסופו של דבר יניב פירות״.

״אירופה זאת מטרה. חד משמעית. בהתחלה אמרנו שאנחנו רוצים פלייאוף, השגנו את זה, ועכשיו המטרה זה לעלות לאירופה. אנחנו יכולים לשחק טוב יותר וגם הראנו את זה. זה טבעי והציפיות עלו. אנחנו צריכים לשחק יותר טוב ואנחנו מקווים שהניצחון הזה ייתן לנו ביטחון לקראת ההמשך”.

דור מיכה בפעולה (חגי מיכאלי)דור מיכה בפעולה (חגי מיכאלי)

מנגד, תמיר לוזון אמר: ״מאוד מאוכזב. אני חושב שבית״ר לא הצליחה לייצר יותר מדי הזדמנויות. קיבלנו שני גולים ושניהם ממצבים נייחים וזה מרתיח. אני כמאמן לא יכול לקבל את זה שאנחנו מקבלים שני גולים מנייחים. לא יכול להיות שאנחנו עובדים כל כך קשה כל השבוע ואז חוסר ריכוז של שני מצבים נייחים מכריע. זה מעצבן״.

״אמרתי לשחקנים שהם צריכים להאמין בעצמם ולא להיבהל מהקהל ומפערי האיכות, למרות שיש. השלם גדול מסך חלקיו. היו לנו דקות טובות והיינו יכולים להוציא מהמשחק הזה יותר וחבל לי מאוד״.

תמיר לוזון וברק יצחקי (חגי מיכאלי)תמיר לוזון וברק יצחקי (חגי מיכאלי)

״חוסר כיבוש שערים? אני לא מסכים עם זה. קשה לנו מול קבוצות איכותיות בסדר גודל של מכבי חיפה ובית״ר ירושלים, אבל קבוצות בסדר גודל שלנו אנחנו כן מייצרים מצבים ועושים גולים״, הוסיף.

״אני לא מסתכל על היריבות זה לא מעניין אותי. אני מחפש לשפר את הקבוצה שלי ממשחק למשחק. ברגע שנמשיך להשתפר ונציג כדורגל כמו שהראנו היום בחצי השני, גם הנקודות יבואו״, סיכם.

עידן ורד הוסיף: ״מבאס מאוד להפסיד ככה בגלל שני מצבים נייחים. חבל לנו כי היינו שם. מאכזב מאוד. היינו שם גם בשוויון, אבל שוב ספגנו גול קל מדי במצב נייח וחבל. זה הפסד של נאיביות. כואב מאוד. אנחנו מרגישים את הסכנה. יש לנו פלייאוף תחתון מאוד צמוד וקשה. גם אנחנו, גם סכנין, גם אשדוד וחדרה. זה לא יהיה קל, אבל הכל תלוי בנו. נגד הקבוצות האלה זה שונה. שיחקנו עכשיו רצף קשה של מכבי נתניה, מכבי חיפה ובית״ר ירושלים. אנחנו הולכים למשחקים של קרב חפירות. יש לנו עוד יתרון של חמש נקודות וזה תלוי רק בנו”.

יצחקי: ״ניצחון חשוב אחרי התקופה האחרונה״



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */