יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:23
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

המכתב שגרם למפכ"ל לקבוע - המשחק לא בעכו

בית"ר וסכנין כתבו להתאחדות ב-13/2: "פונים בבקשה דחופה לשקול מחדש את קיום המשחק בעכו ומתריעים כי זה עלול להוביל להשלכות חמורות". המכתב בפנים

|
שחקני בית
שחקני בית"ר ירושלים ובני סכנין (אורן בן חקון)

בני סכנין עומדת בפני עונש של הפסד טכני וקנס כבד – אלה לפחות הדרישות של תובע ההתאחדות, עו"ד גלעד ברגמן, אחרי ביטול המשחק מול בית"ר ירושלים. כידוע, השתלשלות עניינים דרמטית הובילה לפארסה הזו אחרי שנפלה אופציית אירוח המשחק בעכו, בין היתר.

כעת מובא כאן המכתב ששלחו בית"ר וסכנין להתאחדות עוד ב-13 בפברואר עם העתקים למשטרה וליו"ר מנהלת הליגות, ארז כלפון, בו התריעו שאי אפשר לשחק בעכו. בעקבות המכתב הזה המפכ"ל דני לוי קבע שקיום המשחק בעכו בלתי אפשרי.

“מכובדינו, אנו, בית"ר ירושלים ובני סכנין, פונים אליכם בבקשה דחופה ובהולה לשקול מחדש את קיום משחק רבע גמר גביע המדינה בין הקבוצות באצטדיון בעכו”, נכתב בפנייה של מנכ”ל בית”ר, כפיר אדרי, ויו”ר סכנין, מוחמד אבו יונס, “אנו מתריעים מראש כי קיום המשחק במיקום זה, בייחוד בעת הנוכחית, עלול להוביל להשלכות חמורות, כולל אפשרות לאירועים קשים ומסוכנים הן בתוך המגרש והן מחוצה לו.

המכתב ששלחו בית"ר ירושלים ובני סכנין (צילום מסך)המכתב ששלחו בית"ר ירושלים ובני סכנין (צילום מסך)

"כפי שהוכח בעבר, משחקים בין שתי הקבוצות טומנים בחובם רגישות יוצאת דופן, וההחלטה לאפשר הגעת קהל אורח מגבירה את פוטנציאל הסיכון פי כמה. אנו חוששים כי במקרה של תקריות בלתי נמנעות, שני המועדונים יימצאו את עצמם בעמדה שעלולה להוביל להשלכות משפטיות, משמעתיות ואפילו להעמדה לדין.

"כמי שפועלים למען טובת הכדורגל הישראלי והספורט בכלל, אנו חשים חובה להתריע בפניכם מראש כי מדובר בהחלטה שיכולה להוביל למצב שאיש אינו רוצה בו. חובתנו המוסרית והמקצועית היא לעשות כל שביכולתנו כדי למנוע אירועים קשים שעלולים להתרחש".

עוד נכתב: "אנו מודעים לתקנון ההתאחדות ולבעייתיות בנוגע להעברת הביתיות, אך אנו דורשים למצוא פתרון דחוף שיאפשר לקבוצות לשחק כדורגל בתנאים בטוחים יותר, מתוך מחויבות לשלום השחקנים, האוהדים וכלל המעורבים. אנו סומכים על ההתאחדות כי תפעל באחריות ותמצא פתרון שימנע את הסכנות הברורות הצפויות. נבקשכם לפעול למען הכדורגל ולאפשר את קיום המשחק בתנאים שאינם מהווים סכנה ממשית ויהפכו לחגיגת כדורגל כיאה למעמד”.

החוק החדש שיעשה מהפכה בעולם הכדורגל



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */