מערכת ONE
|

ראפיניה, לבנדובסקי ולאמין ימאל (רויטרס)
ברצלונה סופרת חמישה ניצחונות רצופים ו-13 משחקים ברצף ללא הפסד, אבל עכשיו הרף עולה ולא מעט מונח על הכף: הערב (שלישי, 22:30) הקטלונים יארחו את אתלטיקו מדריד למשחק הראשון של חצי גמר גביע המלך, בשבוע הבא הם יפגשו את בנפיקה לתחילת שמינית גמר ליגת האלופות ובתווך מצפה גם משחק מול סוסיאדד כחלק מהמשך מאבק האליפות.
לפחות בינתיים בארסה בתמונה במאבק על כל התארים ובעיתון ‘מונדו דפורטיבו’ הקטלוני בטוחים: “הטרבלים תמיד הגיעו עם שלישייה התקפית גדולה". לאורך ההיסטוריה של הבלאוגרנה, הם זכו פעמיים בטרבל בעונה אחת – ב-2009 עם ליאו מסי, סמואל אטו ותיירי הנרי, וב-2015 עם הפרעוש, לואיס סוארס וניימאר.
בארסה בגירסתה הנוכחית מציגה את לאמין ימאל, רוברט לבנדובסקי וראפיניה שחתומים על 67 שערים ו-31 בישולים העונה, וכמובן יש להם עודד לא מעט משחקים. אגב, בעונת 2008/09, מסי, אטו והנרי עמדו על 100 שערים ו-38 בישולים בסך הכל, וב-2014/15, מסי, סוארס וניימאר היו חתומים על 122 שערים ו-64 בישולים.
ניימאר, לואיס סוארס וליאו מסי (רויטרס)ובחזרה להווה. בבארסה מחכים לראות איזו גירסא של לאמין ימאל יקבלו, אם הוא יפתח בהרכב. הסיבה היא הפגיעה שהוא סוחב מה-0:2 על לאס פלמאס, בעיתון ‘ספורט’ נכתב על השער: “לאמין רוצה לשחק", אבל אם הוא לא יפתח, פראן טורס מועמד ל-11 במקומו.
בתקשורת הקטלונית חלוקים באשר לעמדות אחרות בהרכב, כך שייתכנו שינויים, שכן איניגו מרטינס ופרנקי דה יונג קיבלו מנוחה מול לאס פלמאס. ייתכן שרונאלד אראוחו יפתח במרכז ההגנה, פרנקי דה יונג בקישור האחורי על חשבון מארק קסאדו ואילו בקישור הקדמי יפתחו דני אולמו או גאבי.
עושה את שלה: ברצלונה גוברת על לאס פאלמס