יום ראשון, 01.03.2026 שעה 06:15
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

בית"ר קופחה, הוועדה גיבתה את ההרחקות בב"ש

הוועדה המקצועית של השופטים התייחסה לאירועים השנויים במחלוקת מהמחזור האחרון בליגת העל, ובמוקד הדרבי הירושלמי, האדומים של באר שבע ומכבי ת"א

|
גל לייבוביץ' מוציא כרטיס אדום (רדאד ג'בארה)
גל לייבוביץ' מוציא כרטיס אדום (רדאד ג'בארה)

הפועל ב"ש ניצחה בשבת 1:2 את מכבי נתניה בתשעה שחקנים אחרי שאליאל פרץ נראה דורך על יובל שדה והורחק, רן קוז’וק כעס על כך, הורחק אף הוא ועוד במחצית הראשונה מיגל ויטור ביצע עבירה דומה שהובילה את יגאל פריד לשלוף לו אדום אחרי שימוש ב-VAR. היום (רביעי) הוועדה המקצועית של איגוד השופטים התייחסה לאירועים, כאשר הודו בוועדה כי בית”ר ירושלים קופחה בדרבי נגד הפועל ירושלים, אך גיבו את ההחלטות במשחק של באר שבע.

הטענות של איגוד השופטים:

מכבי נתניה – הפועל באר שבע
דקה 20: החלטה נתמכת לכרטיס אדום בגין עבירת משחק חמורה. השחקן הסתכן בכך שפגע באמצעות הפקקים, ללא סיכוי לשחק בכדור.

דקה 39: כרטיס אדום מוצדק בגין עבירת משחק חמורה. פגיעה באמצעות פקקים חשופים, בנקודת מגע גבוהה וסיכון שלום היריב. 

דקה 44: בעיטת עונשין מוצדקת בגין הכשלה. 

קוז׳וק: אם נהיה ככה בסוף מאי נהיה אלופים

בית"ר ירושלים – הפועל ירושלים
דקה 73: נדרש היה לפסוק לבעיטת עונשין בגין עבירת דחיפה. 

דקה 77: בצדק לא נפסקה בעיטת עונשין, תפיסה ללא השפעה על השחקן התוקף.

תוספת זמן: ביטול מוצדק של שער בגין עבירה. האירוע הינו חלק מהמהלך ההתקפי, מכיוון שלאחר העבירה המגן אמנם משחק בכדור, אך תחת לחץ של שחקן יריב, אשר מאתגר אותו. בנוסף לכך, הכדור נשאר כל המהלך באזור המסוכן ובסביבת הרחבה. 

תוספת זמן: כרטיס אדום מוצדק בגין עבירת משחק חמורה. פגיעה באמצעות פקקים חשופים, תוך שימוש בכוח בלתי סביר וסיכון שלום היריב.

שחקני בית"ר ירושלים (רדאד גשחקני בית"ר ירושלים (רדאד ג'בארה)

מכבי תל אביב - מכבי בני ריינה
דקה 9: שער חוקי. לא בוצעה עבירה על השוער. לציין כי בהתאם לחוקה, לשוער אין כל תעדוף ברחבה ביחס לשחקני הגנה אחרים. 

דקה 41: החלטה נכונה שלא לפסוק לבעיטת עונשין. לא בוצעה עבירה. 

דקה 53: החלטה נתמכת לכרטיס צהוב. השחקן הפוגע הסתכן, אך לא נעשה שימוש בכוח בלתי סביר ולא כל הקריטריונים לעבירת משחק חמורה מתקיימים. 

דקה 74: החלטה נתמכת שלא לפסוק לבעיטת עונשין. שחקן ההגנה לא מושיט יד לעבר הכדור, אלא לעבר היריב כחלק מפעולת הגנה והכדור נבעט ממרחק קצר.

שחקני מכבי תל אביב מאוכזבים (רדאד גשחקני מכבי תל אביב מאוכזבים (רדאד ג'בארה)

הפועל חיפה - קריית שמונה
דקה 20: שער חוקי, לא בוצעה עבירה. שחקן ההגנה נכנס במכוון למסלול התנועה של השחקן התוקף ויוזם את המגע. כמו כן ובכל מקרה, האירוע אינו חלק מהמהלך ההתקפי, מכיוון שהשוער בועט בכדור בשליטה מלאה לסביבת מחצית המגרש. 

דקה 36: בעיטת עונשין שגויה. המגע אינו מצדיק פסיקה לעבירה. 

תוספת זמן מחצית ראשונה: אין מדובר בעבירת משחק חמורה, אך נדרש היה להניף כרטיס צהוב (שני), בגין עבירה חסרת אחריות. 
 
דקה 54: ביטול מוצדק של כרטיס אדום. השחקן משחק בכדור ומקפל את רגליו באופן מובהק, על מנת להימנע ולמזער את הפגיעה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */