יום חמישי, 08.01.2026 שעה 00:20
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2816-3317מכבי חיפה4
2820-3017הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1828-2217הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

בטבריה מאוכזבים: הסתבכנו מחדש בתחתית

העולה החדשה ספגה הפסד שני ברציפות לאחר שנכנעה 2:1 למכבי פ"ת, כשבקבוצה מאוכזבים מפיטר מייקל. חודדה: "צריכים להתרכז בעצמנו, הכל תלוי בנו"

|
שחקני עירוני טבריה מאוכזבים (חג'אג' רחאל)
שחקני עירוני טבריה מאוכזבים (חג'אג' רחאל)

בעירוני טבריה ספגו אתמול (שבת) הפסד שני רצוף בליגה כאשר נכנעו 2:1 למכבי פתח תקווה, אחרי שבעה משחקים ללא הפסד מפתיחת הסיבוב השני, כשבמועדון אמרו: “התבוסה בטדי הוציאה אותנו מאיזון, גם הפעם פשוט לא הגענו למחצית הראשונה”.

ההפסד ליריבה ישירה לתחתית, בנוסף על הניצחון של סכנין ואפילו התיקו שהוציאה חדרה בטדי, פתח מחדש את מאבקי התחתית. "כמעט כל התוצאות היו רעות לנו השבת, חוץ מאשדוד. הסתבכנו מחדש בשבועיים האחרונים”, אמרו בקבוצה. 

אלירן חודדה ניסה במהלך המשחק לשנות את המערך, אך זה לא הספיק מעבר לשער מצמק, שלא מנע את ההפסד ובטבריה דיברו המון על הרכות של הקבוצה במאבקים, בעיקר במחצית הראשונה וגם המאמן דיבר על כך לאחר המשחק: "היינו מאוד רכים במחצית הראשונה וככה ברור שקשה לקחת נקודות. אני לא מסתכל על התוצאות האחרות, אלא רק על עצמנו, כי הכל תלוי בנו, אבל אסור לנו לבוא רכים כל כך". 

אלירן חודדה (חגאלירן חודדה (חג'אג' רחאל)

"זה המשחק הכי קשה שיכול להיות אחרי שני הפסדים", אמרו במועדון, בהתייחס למשחק הבא של הקבוצה בבאר שבע. "נהיה חייבים להגיע הרבה יותר חזקים והרבה פחות רכים מהיום אם אנחנו רוצים להוציא משהו בבאר שבע", סיכם חודדה לקראת השבוע הבא.

המאמן המשיך: “אנחנו צריכים להתרכז בעצמנו ולא בקבוצות אחרות, נעשה את העבודה שלנו לפני שנסתכל על מגרשים אחרים, לא עשינו את העבודה וזה קריטי עבורנו. חצי ראשון לא היינו במשחק ולא עמדנו מספיק טוב, עשינו חילוף של מערך, החזקנו יותר את הכדור ושלטנו במשחק, אבל קיבלנו גול מאיבוד שלא קשור למשחק וזה השפיע.

“הגענו לכמה מצבים גם, אבל לא היינו מרוכזים מספיק בשליש האחרון. אור רויזמן נפצע, דוד קלטינס סיבב את הקרסול באימון ונראה בהמשך. אלי בלילתי? לא יודע אם הוא היה במגרש, לפי מה שאני מכיר אותו אני יודע שהוא היה. הבאנו את סולומון לטווח יותר רחוק”

פיטר מייקל (חגפיטר מייקל (חג'אג' רחאל)

פיטר מייקל, שפתח לראשונה בהרכב, אמנם סיפק מהלך אחד אדיר, אך בסיומו החמיץ מצב מצוין מול השער וביתר המשחק היה מאוד לא חד. במועדון הביעו אכזבה מהניגרי, אך במקביל בטוחים שהיכולת שלו תשתפר בהרבה בהמשך. מי שכן קיבלו שבחים היו המחליפים, באסם זערורה ושי קונסטנטין, שנכנסו טוב למשחק והביאו שינוי וגם ווהיב חביבאללה, ששוב פתח כמגן ימני והיה טוב מאוד במחצית השנייה, דווקא אחרי שחודדה עבר לקו 4 בהגנה. 

דוד קלטינס, שסובב את הקרסול באימון ואור רויזמן, שסובל ממתיחה בשריר הארבע ראשי, לא היו אתמול בסגל למשחק וייבדקו בהמשך השבוע לאבחון מצבם. בטבריה מקווים שקלטינס כן יוכל לשחק בשבוע הבא בטרנר. מי שכמובן יחזור לסגל הוא אלי בלילתי, שריצה עונש הרחקה אתמול מול פתח תקווה. 

הנכד ענק: טומי בוזגלו כובש צמד בדרבי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */