הלבנים העלו טענות חדשות בערוץ שלהם לפני המפגש עם אתלטיקו ב-22:00 (חי בערוץ ONE), והפעם: "רוב המקרים בהם ה-VAR התערב במשחקים שלנו היה לרעתנו"

סוטו גראדו ודה בורגוס בנגואטסיה הם שני השופטים בדרבי המדרידאי הערב (שבת, 22:00). הראשון יהיה על המגרש והשני ב-VAR, ושניהם היו במוקד האש בערוץ הטלוויזיה של ריאל מדריד רגע לפני המשחק.
הערוץ שידר קטע בו נטען כי ריאל מדריד היא הקבוצה עם מאזן פסילות השערים הגבוה ביותר מכל הקבוצות בליגה הראשונה בספרד מאז קיום ה-VAR. לפי הלבנים, מכל ההתערבויות של שיפוט וידאו בהן הייתה מעורבת ריאל מדריד, 41 הסתיימו לטובת הלבנים ו-68 נגדם, מה שנותן מאזן שלילי של 27-: "נתון מרעיש ומפתיע אם משווים אותו לזה של היריבות הישירות".
הקבוצה השנייה שסבלה הכי הרבה היא קאדיס עם מאזן שלילי של 16-, בעוד מיורקה במקום השלישי עם 13-. ברצלונה (4+) ואתלטיקו מדריד (9+) מציגות נתונים 'חיוביים' בנוגע לבדיקה של ה-VAR.

בנוסף, בערוץ של הבלאנקוס הזכירו כי ריאל מדריד היא הקבוצה לה פסלו הכי הרבה שערים על ידי שיפוט וידאו עם 32 כאלו, לפני סביליה (19) ואתלטיקו מדריד (17).
"מערכת שיפוט שממשיכה לטשטש את תדמית הכדורגל הספרדי ולפיכך את המותג ספרד בכל העולם", נאמר בסרטון מלא דרמה עם שגיאות העבר של השופטים.
Real Madrid TV continúa su campaña contra los árbitros y el VAR con un "dato demoledor" https://t.co/QeJm9r6m1P
— MARCA (@marca) February 8, 2025