יום שלישי, 13.01.2026 שעה 17:35

חולון הודיעה: קפלן יישאר המאמן עד תום העונה

מי ששימש כעוזרו של גיא גודס יעמוד על הקווים לפחות עד תום העונה: "מודה על החלטה שהיא לא מובנת מאליה. אני והשחקנים נעשה הכל כדי לעמוד במטרות"

|
גיא קפלן (שחר גרוס)
גיא קפלן (שחר גרוס)

הפועל חולון הודיעה הבוקר (שלישי) כי גיא קפלן יישאר מאמנה הקבוע של הקבוצה עד לסיום העונה. “קפלן ועוזרו, מור נחום, זוכים להערכה רבה בקרב הנהלת המועדון”, נכתב בהודעת הקבוצה.

קפלן בן ה-37 אימן בעבר את הפועל גלבוע/גליל ושימש כעוזר מאמן במספר קבוצות, ביניהן אותה גלבוע/גליל,הפועל תל אביב, מכבי קריית גת והפועל באר שבע.

כמו כן מילא את תפקיד עוזר המאמן בנבחרות הנוער והעתודה של ישראל והחל משנת 2023 משמש כסקאוט הנבחרת הבוגרת של ישראל. הוא התחיל את העונה כעוזר המאמן של גיא גודס בחולון, עד שזה עזב.

לאחר מינויו, אמר קפלן: “זו החלטה שאיננה מובנת מאליה ואני מודה על כך. אעשה כמיטב יכולתי יחד עם השחקנים כדי לעמוד במטרות שעוד נותרו לנו העונה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */