יום שישי, 19.12.2025 שעה 15:34

לראשונה: מבקרת שופטים במשחק בליגת העל

רחל כהן שקורי תשמש כמבקרת השופטים במחזור הקרוב בהתמודדות בין הפועל ירושלים לעירוני טבריה, אותה ישפוט לייבה. הייתה גם שופטת עבר בינלאומית

|
שחקני הפועל ירושלים (שחר גרוס)
שחקני הפועל ירושלים (שחר גרוס)

המחזור ה-21 בליגת העל ישוחק מחר (שבת) ובו, בין שאר המפגשים, גם הפועל ירושלים תארח את עירוני טבריה באצטדיון טדי. באותה התמודדות תירשם היסטוריה קטנה, כאשר בפעם הראשונה תהיה מבקרת שופטים בליגת העל – רחל כהן שקורי.

מי שהחלה לשפוט ב-1999, שימשה במשך עשור כשופטת בינלאומית ופרשה לפני כמה שנים, תחל מהשבת הקרובה לשמש גם כמבקרת בליגת העל. רחל היא גם מבקרת בינלאומית פעילה בכדורגל הנשים.

במהלך הקריירה, שפטה כחמש שנים גם בליגה הלאומית, כאשר משחקה האחרון היה במאי 2022 בעפולה. מעבר לכך, היא סיימה קורס מבקרות בינלאומיות בתחילת 2023. מי שיהיה השופט הראשי במפגש בין הירושלמים לצפוניים הוא עידן לייבה. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */