מערכת ONE
|

אלעד קלמנוביץ (פרטי)
אוהד הפועל באר שבע, אלעד קלמנוביץ, עבר תאונה בבולגריה בה נפצע באורך קשה. הוא פונה אווירית אל בית החולים במצב קריטי, מורדם ומונשם, עם פגיעות בראש ובאיברים פנימיים ונגרמו לו שברים רבים.
לצערה הרב של המשפחה ביטוח הנסיעות לא היה בתוקף בעת האירוע. עכשיו היא פונה לאוהדי הכדורגל בבקשה לעזרה דחופה למימון הטסה רפואית מיוחדת (Air Ambulance) מבולגריה לישראל, הכוללת צוות רפואי מומחה וציוד הנשמה מתקדם שעלותה 45 אלף דולר והוצאות האשפוז והטיפולים הרפואיים בבולגריה.
בהודעה של משפחת קלמנוביץ נמסר: “נאלצנו לשאת בעלותם המלאה של 70,000 ש”ח כתנאי לניתוחים ולשחרורו מבית החולים הבולגרי. כל תרומה, קטנה כגדולה, תסייע להציל את חייו של אלעד, להחזירו ארצה ולהעניק לו את הטיפול הרפואי הטוב ביותר.
“אלעד הוא בחור צעיר, חזק ובריא. אנו מאמינים ומקווים שיצליח להתגבר ולהחלים - אפילו להמשיך לצלם בכישרון רב. הטיפול ימשיך בטיפול במחלקה לטיפול נמרץ בבית החולים סורוקה בישראל. אנו מודים מקרב לב על כל עזרה ותמיכה בשעת משבר זו”.
לתמיכה במשפחה ועזרה לאלעד לחצו כאן.
רן קוז'וך "צריכים לנצח את המשחק"