יום שישי, 23.01.2026 שעה 03:29
ליגה אנגלית 25-26
5014-4022ארסנל1
4321-4522מנצ'סטר סיטי2
4325-3322אסטון וילה3
3629-3322ליברפול4
3532-3822מנצ'סטר יונייטד5
3424-3622צ'לסי6
3330-3522ברנטפורד7
3327-3222ניוקאסל8
3323-2322סנדרלנד9
3225-2422אברטון10
3131-3022פולהאם11
3029-3222ברייטון12
2825-2322קריסטל פאלאס13
2729-3122טוטנהאם14
2741-3522בורנמות'15
2537-3022לידס16
2234-2122נוטינגהאם פורסט17
1744-2422ווסטהאם18
1442-2322ברנלי19
841-1522וולבס20

"הולאנד יצטרך לעקוף אותי, אם עוד אהיה כאן"

פפ חגג את הארכת חוזהו של חלוץ סיטי: "אין אף אחד כמו מסי, אבל גם ארלינג שחקן מסוג אחר". וגם: הרגע המשעשע שבו התבשר מההנהלה על הארכת החוזה

|
ארלינג הולאנד (רויטרס)
ארלינג הולאנד (רויטרס)

ארלינג הולאנד, בצעד לא צפוי, חתם רשמית על חוזה במנצ’סטר סיטי לתשע וחצי השנים הבאות, וקשר את עתידו למועדון עד 2034, הרבה אחרי שפפ גווארדיולה כבר לא יהיה שם. זה לא הפריע למאמן להתלוצץ בנושא ולחגוג את ההחתמה הגדולה של האלופה במסיבת העיתונאים.

פפ גווארדיולה: "למצוא שחקן כמו הולאנד זה כל כך קשה. ברגע שיש לנו אותו, למה לא להשקיע כדי לשמור עליו? המועדון עשה מאמץ עצום כדי להביא אותו והם החליטו. הוא סוג שחקן אחר, כולם יודעים את זה! אבל מבחינת מספרים של הבקעת שערים? הוא דומה למסי וכריסטיאנו”.

פפ הוסיף: “אין אף אחד כמו מסי, גם רונאלדו, שניהם כבר 14-15 שנים מבקיעים כמות עצומה של שערים בכל עונה ומגיעים לשלבים האחרונים של תחרויות. אני חושב שהוא שוחח איתי כשהכל כבר היה סגור, ולאחר מכן בירכנו זה את זה, כי הוא גורם לי להיות מאמן טוב יותר, צוות טוב יותר, זה בטוח, הוא עוזר לי".

פפ גווארדיולה וארלינג הולאנד עם תואר מגן הקהילה (רויטרס)פפ גווארדיולה וארלינג הולאנד עם תואר מגן הקהילה (רויטרס)

פפ גווארדיולה: "כששחקנים מגיעים אלינו, זה לא בגלל שאני מחליט. זה המועדון שמביא את השחקנים, להיות עם החברים שלהם, עם המאמן הזה או אחר. זה תהליך של המועדון, הם צריכים להחליט אם לשנות שחקנים או את המאמן או כל דבר אחר. ולכן הם מחליטים. ואני חושב שבחודשיים האחרונים, חודש וחצי בסביבה אחרת, לא הייתי כאן. זה בטוח!"

על תגובתו לצ’יקי בגיריסטיין כשזה אמר לו שהולאנד סגר לעוד כמעט עשור: "אמרתי, 'תוכל לחזור על זה?!' והוא אמר לי, 'בטח'. אמרתי, 'כן, חדשות טובות!' זה אומר הרבה. בעונה הבאה, אם אני עדיין כאן, זה יהיה 10 שנים, אז הוא יצטרך לעקוף אותי".

צצ'יקי בגירסטיין וארלינג הולאנד במעמד החתימה (האתר הרשמי של מנצ'סטר סיטי)

על ההחלטה של הנורבגי להישאר אמר: "הוא מגיע מנורבגיה; אני חושב שאולי מזג האוויר כאן במנצ'סטר טוב יותר. הוא התמקם בצורה מושלמת, ואני חושב שזה קרה כי הוא אוהב את המועדון, את האנשים שסביבו, הוא אוהב את הפרמייר ליג, הוא אוהב להיות כאן עם אשתו ועכשיו הוא אבא. אני חושב שהוא דמיין שאין מקום טוב יותר שהוא יכול להיות בו כרגע בעשר השנים הקרובות. וזה למה הוא ומשפחתו החליטו על הצעד הזה".

"אין לי תחושה שהוא טיפוס שאומר, 'עכשיו כשיש לי חוזה אני הולך לנוח'. זה לא יקרה. הוא אוהב לשחק, מתחרה אדיר, אבל בו זמנית יש לו יכולת להתנתק מרגעים טובים ורעים מיד. הגישה המנטלית שלו מצוינת לשכוח מה שקרה ולחשוב על הדבר הבא".

ארלינג הולאנד עם גביע ליגת האלופות (רויטרס)ארלינג הולאנד עם גביע ליגת האלופות (רויטרס)

"בעוד 10 שנים, וואו, אתה אף פעם לא יודע מה יקרה! זה זמן ארוך מאוד, ובקריירה קצרה תמיד צריך להגיד, אוקיי, תישאר, תראה מה יקרה, והוא הוכיח מה הוא רצה וסומך על המועדון. אם הוא ימשיך עם המספרים מאז שהגיע, השיאים שלו לעולם לא יישברו. אבל זה יהיה תלוי בקבוצה, וגם בו”.

"אבל אלה חדשות יוצאות דופן לכולנו, למועדון. כששחקן מחליט לחתום על חוזה כזה שמעולם לא נעשה קודם לכן, זה כי הוא רוצה להראות כמה הוא נואש להיות כאן", סיכם.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */