יום חמישי, 01.01.2026 שעה 12:02
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2519-2915הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

זהבי אחרי ההדחה: אנחנו לא יכולים להמשיך ככה

חלוץ מכבי תל אביב אחרי ה-2:1 לריינה בגביע: "צריך שייצרו לי מצבים, אני לא מייצר לעצמי, זה לא סגנון המשחק שלי". וגם: לאזטיץ', הקהל והשופטים

|
ערן זהבי (חגי מיכאלי)
ערן זהבי (חגי מיכאלי)

מכבי תל אביב סיימה הערב (רביעי) את דרכה בגביע המדינה אחרי הפסד 2:1 כואב למכבי בני ריינה בתוספת הזמן בבלומפילד. לאחר ההתמודדות ערן זהבי שיתף בתחושותיו, הביע ביקורת על חבריו לקבוצה וגם על השיפוט, והתייחס לקריאות הקהל נגד המאמן ז’רקו לאזטיץ’.

זהבי אמר: “מאוכזבים מאוד, ריינה נכנסה 3 פעמים לרחבה והבקיעה פעמיים. אנחנו סופגים יותר מדי בקלות, אנחנו מרגישים שכל כדור שמגיע עלול להסתיים בשער. חוסר מזל, חוסר ריכוז, חוסר אגרסיביות, חוסר הערכה מספיק לסיטואציה ואנחנו לא יכולים להמשיך ככה לדעתי, צריכים להיות יותר מפוקסים ומרוכזים, יותר מכבי ת”א”.

“אני לא מדבר על ההגנה או שום שחקן ספציפי, זו ביקורת קבוצתית, ממני ועד השוער. כרגע אנחנו לא עושים את זה מספיק טוב, עובדתית אנחנו סופגים יותר מדי וגם צריך להבקיע יותר. גם משחק ההתקפה זה משהו קבוצתי, היו כמה פעמים שהייתי לבד וקצת לא קיבלתי את הכדור, קצת איחרו, לא היה לנו את זה היום, גם כשהגענו זה היה חצאי מצבים, לא מצבים מספיק טובים כמו שאנחנו רגילים. בסוף מפסידים נקודות ועפים מהגביע, מול קבוצות שרוצות ואגרסיביות ואנחנו לוקים בזה בחסר כרגע”.

ערן זהבי בהלם (חגי מיכאלי)ערן זהבי בהלם (חגי מיכאלי)

על דבריו של ז’רקו לאזטיץ’ שהשחקנים שלו ראויים ליותר כבוד מהשופטים: “אני מבין על מה הוא מדבר, אבל מצד שני, כשלא מכבדים אותנו, אנחנו נעיף שחקנים באוויר ונהיה אגרסיביים. יש שריקות שמגיעות לנו ואנחנו מרגישים שאנחנו לא מקבלים אותן. אני לא אוהב לדבר על זה, אנחנו מכבי ת”א ומעל סיטואציה כזו או אחרת, צריכים להיות מעל זה ולהציג יכולת יותר טובה. אני מאוכזב בשביל הקהל שהגיע ועפנו מול קבוצה כמו ריינה, שאני לא מזלזל בה חלילה, אבל מכבי ת”א צריכה לעבור את ריינה בגביע בבלומפילד ולא עשינו את זה. מאחל להם בהצלחה”.

על קריאות הקהל נגד לאזטיץ’: “אני לא שולט בקהל ובמה שהוא צועק ומבקש, התפקיד שלנו זה לעשות את הטוב ביותר שלנו, יש משימה וצריך לעמוד בה, היינו יכולים לעשות את הדברים יותר טוב, בפן האישי והקבוצתי. כשבסדר המאמן טוב וכשלא אז רוצים שילך הביתה, נכבד את המאמן וזה הכל”.

ערן זהבי מאוכזב (חגי מיכאלי)ערן זהבי מאוכזב (חגי מיכאלי)

“חזרתי לפורמה טובה, אני מקבל יותר דקות ונהנה מהמשחק. מצבים? אני צריך שייצרו לי מצבים, אני לא מייצר לעצמי, אף פעם לא עשיתי דריבל של 3-4 שחקנים והבקעתי, אולי פעם או פעמיים בקריירה, זה לא סגנון המשחק שלי, אני צריך לקבל כדור באזורים המסוכנים והיום זה היה קצת פחות. כשמגיעים למצבים אני יכול להביא יותר את היכולת שלי לידי ביטוי”, סיכם.

לאזטיץ׳: מאוכזב מההדחה, לא מאיך ששיחקנו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */