יום שישי, 02.01.2026 שעה 20:01

הוגש כתב אישום נגד אוהדי מכבי שהכו מאבטח

במהלך המשחק של הצהובים נגד מכבי פ"ת, תועדו שני אוהדים בגילאי 17 ו-19, תוקפים מאבטח במקלות תוך כדי צעקות: "אתה ערבי, לא רוצים ערבים פה". צפו

|
משטרה (עמרי שטיין)
משטרה (עמרי שטיין)

האלימות בכדורגל הישראלי ממשיכה להכות גלים, וכעת במשטרת ישראל הגישו כתבי אישום נגד שני אוהדי מכבי תל אביב, שתועדו תוקפים מאבטח באצטדיון בלומפילד, על רקע גזעני.

ב-21 בדצמבר האחרון, במהלך משחק באיצטדיון בלומפילד בין מכבי ת"א למכבי פ"ת, אוהדים תקפו מאבטח והיכו אותו במקלות הדגלים שנועדו לעידוד קבוצתם תוך שאחד מהם צועק לו: "אתה ערבי, לא רוצים ערבים פה". צפו בתיעוד:

אוהדי מכבי ת"א תקפו מאבטח בבלומפילד

המאבטח דיווח לאחר מכן לממונים שלו והם דיווחו לשוטרי תחנת שר"ת, האחראים על משחקים של מכבי ת"א והיו פרוסים מחוץ לאצטדיון במסגרת אבטחת המשחק. השוטרים איתרו את אחד החשודים, תושב אור יהודה בן 19 ועצרו אותו לחקירה בתחנת שר"ת. כעבור מספר ימים אותר חשוד נוסף, תושב חולון בן 17, נעצר והועבר לחקירה בתחנה. 

ק' אח"מ שר"ת, רפ"ק אורן ששון: "מדובר באירוע חמור של תקיפה על רקע גזעני במגרש ספורט. משטרת ישראל תפעל באפס סובלנות כלפי גילויי אלימות מכל סוג שהוא במגרשי ספורט ונביא את החשודים לדין. בואו נזכור שספורט זה לא שדה קרב".

חוקרי משטרת שר"ת סיימו את החקירה וגיבשו תשתית ראייתית נגד החשוד הבגיר והיום (שני) יוגש נגדו כתב אישום ובקשה להרחקה מכלל משחקי ספורט. החקירה נמשכת. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */