אצל הכתומים הכריעו כי סאסי ישוב לתפקידו הקודם ומחפשים מאמן חדש, והביעו התעניינות בשירותיו של מי שגבר עליהם בסוף השבוע. נקש התנגד באופן נחרץ

תחושות קשות מורגשות כרגע אצל בני יהודה לאחר ההפסד 1:0 ביום שישי האחרון להפועל עכו בליגה הלאומית, הפסד שקבע ככל הנראה שהקבוצה לא תצליח להיאבק על העלייה.
בינתיים, על אף הרצונות של אנשי המועדון להיות בפלייאוף העליון ובמקביל לבנות את העונה הבאה, הבעלים אלירן עובד לא מוותר. בסוף השבוע האחרון בדקו במועדון את אופציית צירופו של מי שניצח אותם בשישי-מאמן עכו ירון הוכנבוים.
האחרון כבר סופר ארבעה ניצחונות ליגה בארבעת משחקי הבכורה שלו על הקווים בליגה בקבוצה מהצפון והביא אותה למאבק על הפלייאוף העליון. בעלי עכו, צחי נקש, הבהיר חד וחלק לאנשי בני יהודה: “אני לא משחרר אותו גם תמורת 200,000 דולר. הוא יעלה אותי ליגה בשנה הבאה”.
בכל אופן, במועדון כבר קיבלו את ההחלטה כי כך או כך, המאמן, ערן סאסי, יחזור לתפקידו כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער והמנכ”ל כאשר במועדון מחפשים מאמן חד שלעמוד על הקווים.