יום ראשון, 21.12.2025 שעה 14:40
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2214-2614מכבי חיפה5
2231-2814מכבי נתניה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

רפאלוב ו-3 זרים לא יעמדו לרשות בכר מול ריינה

לאחר ה-0:6 על אשקלון בגביע המדינה, הפנים במכבי חיפה לרצף של שלושה משחקים ביתיים בליגה. פדראו, סברינה ואנסימבה, יחד עם הקפטן, ייעדרו בחמישי

|
קסנדר סברינה יורד פצוע (רדאד ג'בארה)
קסנדר סברינה יורד פצוע (רדאד ג'בארה)

במכבי חיפה סימנו וי אתמול (שני) עם הניצחון 0:6 מול עירוני אשקלון בגביע המדינה, וכעת הם כבר עם הפנים קדימה לשלושת משחקי הבית הצפויים לקבוצה במהלך השבועיים הקרובים. הרצף יתחיל מול בני ריינה ביום חמישי הקרוב, ימשיך ביום שני מול בית"ר ירושלים ויסתיים בשבוע הבא מול עירוני קריית שמונה.

על פי אנשי הקבוצה, מדובר בשלושה משחקים שאם היא תדע לעבור בהצלחה עם מאזן מושלם של 9 נקודות, היא תוכל להגיד בקול רם שהיא חוזרת להסתער על תואר האליפות. זהו דבר שקשה להגיד אותו בתקופה הזאת לנוכח חוסר היציבות שהקבוצה גילתה עד היום בליגה. כדי שזה יקרה, הדרישה של ברק בכר מחניכיו היא לראות אותם משחקים באותה יכולת טובה כמו במחצית הראשונה מול מכבי תל אביב בגמר גביע הטוטו, אבל לא רק למשך 50 דקות, אלא לאורך כל המשחק.

ברק בכר אמר בסיום המשחק: "השחקנים מבינים את הבעיות שיש והצורך הגדול שלנו לשחק טוב לא רק לאורך מחצית או 60 דקות אלא לזמן ארוך יותר. הצפנו את הבעיה שהייתה לנו בשליש האחרון מול מכבי ת"א. היה חשוב להציף את הבעיה. אנחנו שמים את הדברים על השולחן ולא מתעלמים מהבעיות המנטליות והמקצועיות. עשינו אסיפה טובה ואני מאמין שהשחקנים מבינים את הבעיות שיש ונוכל לפתור אותן. כל משחק עכשיו הוא חשוב מאוד, ביום חמישי בבית עם סמי עופר מלא אנחנו צריכים לעשות משחק טוב ולנצח ואחרי זה לחשוב על בית"ר".

ליאור רפאלוב (עמרי שטיין)ליאור רפאלוב (עמרי שטיין)

אתמול מאמן הירוקים ניצל את המשחק לתת דקות ללא מעט שחקנים שבליגה מתקשים לזכות בהן. אחד מהשחקנים שזכה לשחק 90 דקות וגמל בצמד הוא החלוץ עומר דהן, עליו אמר בכר: "כיף היה לראות את עומר לוחץ ועובד, אני חושב שמדובר בשחקן עם עתיד מבטיח במועדון. כאשר חלוץ נותן צמד זה כן נותן מחשבות לגביו. העונה עוד ארוכה והוא כן יכול לקבל דקות בהמשך". מלבד דהן, רשמו אתמול הופעה טובה שחקנים כמו עיליי פיינגולד, ליאם חרמש ואיאד חלאילי שנכנס כמחליף וכבש. כל השלושה, בנוסף לדהן, הם יוצאי מחלקת הנוער של המועדון. 

לקראת ריינה, שלושת הזרים הפצועים, פדראו, קסנדר סברינה (שנקע את הקרסול אתמול) ו-ויטל אנסימבה, שסובל מרגישות במפשעה, לא ייכללו בסגל. שחקן נוסף שייעדר אבל צפוי לחזור לסגל לקראת המשחק מול בית”ר הוא הקפטן ליאור רפאלוב, שמתאושש מפציעה. בכר צפוי להחזיר להרכב מול ריינה לא מעט שחקנים שרצו יחד לאורך העונה ובכללם עבדולאי סק, שון גולדברג, קני סייף ,דין דוד, עלי מוחמד ודיא סבע.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */