יום שישי, 26.12.2025 שעה 21:49
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

במ.כ קריית חיים חוגגים, ההסתדרות החדשה מצננת

אחרי שנים ארוכות בידי הפועל חיפה, שטח אצטדיון קריית חיים (גמר גביע המדינה 64') צפוי לעבור לידיהם של שגיא וקנין ויהודה אמסלם. ההסתדרות הגיבה

|
יואב כץ (עמרי שטיין)
יואב כץ (עמרי שטיין)

האם מ.כ קריית חיים, מועדון כדורגל המפעיל מחלקות נוער בלבד, ללא קבוצת בוגרים, זכו במכרז על הפעלת ושימוש אצטדיון קריית חיים, לאחר שנים ארוכות בהן הפועל חיפה עשתה כן? בהתאם לדבריו של שגיא וקנין, אחד מהאנשים החזקים במ.כ. קריית חיים, התשובה היא "כן". "הוגשו מספר הצעות", מציין שגיא וקנין בפני ONE, "כשהגבוהה ביותר הייתה מצד ניב אלברט, ממועדון כדורגל כרמל חיפה. ההצעה שלנו היא הזוכה, כך נמסר לנו. אנחנו בסיכומים אחרונים בימים אלו אל מול ההסתדרות החדשה", מוסיף וקנין.

"הודיעו לנו זאת באוקטובר האחרון. יש לא מעט עבודה במקום. נצטרף, יהודה אמסלם, שותפי, ואני, להשקיע שם לא מעט כספים. החזון שלנו הוא בניית קריית ספורט במקום עם שלושה מגרשי כדורגל מאושרים בהתאחדות, הכוללים תאורת לילה", מציין וקנין. "לצד אלו ייבנו גם מגרשי אימונים, זאת בהדרגה, בתקווה בתוך שנתיים בלבד. אנחנו רוצים לגדול ולצמוח מקצועית מ-400 ילדים לכ-800 ויותר. מדובר בשדרוג מקצועי ואנחנו כל כך שמחים על כך. סוף סוף חלום שהתגשם בעבורנו ובעבור הילדים במחלקה שלנו", סיכם וקנין.

אצטדיון קריית חיים, המוכר כאצטדיון ד'אלסנדרו, פועל מאז 1958. במגרש כ-1,000 מושבים אבל ככל שחלפו השנים, תקינותו של המתקן התדרדר ועל מי שיקבל לידיו את האצטדיון, יהיה להשקיע שם רבות. מאז הוקם המתחם, היה שייך לפעילותה של הפועל חיפה. גם מכבי חיפה השתמשה באצטדיון בעבר, בעונת 1984/85, כשהאצטדיון העירוני קריית אליעזר היה בשיפוצים. מעבר לכך, אירח אצטדיון קריית חיים את גמר גביע המדינה בכדורגל בשנת 1964 כשהפועל חיפה פגשה את מכבי תל אביב, שזכתה בו לאחר 1:2 על המקומיים.

עוד נודע ל-ONE כי הפועל חיפה הגישה אף היא הצעה, נמוכה בהרבה מזו שהציעו מועדון כדורגל כרמל חיפה ומ.כ קריית חיים ובהסתדרות החדשה קיבלו דווקא את הצעתם, אלא שהאיש החזק במועדון, יואב כץ, ויתר על התענוג. בפניית ONE ליואב כץ, מסר הוא: "אני לא כל כך מודע לזה שהיה מכרז. אני יודע שהגשנו הצעה ואמרו לנו שלא, אבל לפני שאני מדבר איתך בצורה, בוא נגיד, מדויקת, אני הייתי רוצה לבדוק את זה. כי השיחות לא התנהלו איתי באופן ישיר".

בניסיון לקבל תגובה קונקרטית מצד הפועל חיפה, נעשתה פנייה מצד ONE לדובר המועדון, נועם רגב, אלא שהאחרון לא מצא לנכון למסור תגובה עד לשלב זה. באם יחליט למסור תגובה בנושא, תצורף כאן כמקובל. מדוברות ההסתדרות החדשה נמסר: "מדובר בקול קורא שאליו ניגשו מספר מתמודדים. המשא ומתן מתנהל מול מספר גורמים ושום הסכם לא נחתם. ההליך עדיין מתנהל ולא ניתן לפרט מעבר מחמת חובות סודיות".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */