הפורוורד הוסיף 4 ריבאונדים ב-107:98 בלוס אנג'לס, 19 לשיידון שארפ. לברון הפצוע ברגלו נעדר לראשונה העונה, דייויס קלע 30, ראסל 28 והאצ'ימורה 23

רק לאחרונה, רגע לפני יום הולדת 40, לברון ג’יימס דיבר על המטרה לשחק בכל 82 המשחקים, אבל אחרי הבוקר (שני) זה כבר לא יקרה. כוכב לוס אנג’לס לייקרס סבל מכאבים ברגלו השמאלית, מה שגרם לו להיעדר מהמשחק מול פורטלנד, אבל זה לא הפריע לקבוצה של ג’יי.ג’יי רדיק לנצח 98:107 את דני אבדיה וחבריו.
אבדיה עלה מהספסל ל-23 דקות, שבהן הוא הספיק לקלוע 13 נקודות ב-4 מ-7 מהשדה, קלע ב-2 מ-3 מחוץ לקשת, 3 מ-4 מקו העונשין, קלט ארבעה ריבאונדים, מסר שני אסיסטים ואיבד רק פעם אחת.
הלייקרס עשו את מירב הנזק ברבע השני עם 17:38 חד צדדי. הטרייל בלייזרס עשו קולות של חזרה למשחק עם 18:29 ברבע השלישי, אבל חוזר היציבות נמשך, הלייקרס פתחו מצוין את הרבע הרביעי, ניצחו בו 24:30 וגם במשחק כולו.
Final. pic.twitter.com/UCxLY540JF
— Portland Trail Blazers (@trailblazers) December 9, 2024
הלייקרס שקטעו את רצף ההפסדים שלהם על שלושה, קיבלו 30 נקודות מאנתוני דייויס שקלט 11 ריבאונדים. דיאנג’לו ראסל (14 אסיסטים) עלה מהספסל כדי לקלוע 28 נקודות, רוי האצ’ימורה הוסיף 23 וגם ברוני ג’יימס עלה לשחק, אבל החטיא פעמיים מהשדה ולא קלע בשתי דקות.
שיידון שארפ בלט בפורטלנד עם 19 נקודות שלא הספיקו כדי למנוע הפסד רביעי רצוף. אנפרני סימונס ודיאנדרה אייטון (19 ריבאונדים) קלעו 14 נקודות כל אחד, 13 היו לסקוט הנדרסון.