יום רביעי, 24.12.2025 שעה 05:23

"זהו מסע ארוך, אנחנו משתפרים בהיבטים מסוימים"

אחרי ההפסד 3:2 לנוטינגהאם פורסט, דיבר מאמן מנצ'סטר יונייטד: "רגעים קשים אך אנחנו חייבים להמשיך בעבודה". הוילון: "חייבים להיות טובים יותר"

|
רובן אמורים (רויטרס)
רובן אמורים (רויטרס)

מנצ’סטר יונייטד רשמה אכזבה נוספת וממשיכה להראות חוסר יציבות כשהפסידה היום (שבת) 3:2 באולד טראפורד לנוטינגהאם פורסט במסגרת המחזור ה-15 של הפרמיירליג ובכך נשרה עד למקום ה-13 בטבלה.

לאחר המשחק דיבר מאמן השדים האדומים, רובן אמורים: “משחק קשה. התחלנו ממש רע, ספגנו שער מהיר בהתחלה ואז היה לנו קשה לנסות להילחם בחזרה. לאחר מכן שלטנו במשחק והגענו להרבה מצבים, שיפרנו את התנועה בשליש האחרון”.

הצלחנו להשוות ובמחצית היינו מוכנים ללכת על הניצחון אבל פתחנו רע מאוד וספגנו שני שערים. ניסינו הרבה דברים אבל הייתה חסרה לנו איכות, לא היו לנו הרבה מצבים להבקיע”.

שחקני מנצשחקני מנצ'סטר יונייטד מאוכזבים (רויטרס)

המאמן המשיך: “משחק קשה ורגעים קשים אבל אנחנו חייבים להמשיך בעבודה. זהו מסע ארוך ואנחנו משתפרים בהיבטים מסוימים. אנחנו צריכים לנצח משחקים כדי לשפר את הקבוצה”.

גם רסמוס הוילון דיבר לאחר ההפסד: “אנחנו צריכים להיות טובים יותר, במיוחד בקרנות. ספגנו יותר מדי אבל אני בטוח שנשתפר. אנחנו נמצאים בעמדה חדשה, רעיונות חדשים, מאמן חדש, אבל אנחנו צריכים להבין את הרעיונות שלו. יש הרבה מה לקחת מהמשחק אבל אנחנו צריכים להתמודד עם ההפסד, אנחנו מנצ'סטר יונייטד. זה לא מצב אידיאלי, אבל אנחנו צריכים לנסות ולהישאר חיוביים”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */