יום שבת, 27.12.2025 שעה 07:30

קוניק טוען: סמוטריץ' ממשיך לעכב את המינוי שלי

ראש עיריית גבעתיים טוען כי שר האוצר מעכב את המינוי שלו לנציג השלטון המקומי ומשרד הספורט כבר בחצי שנה: "החלטה ילדותית, סגירת חשבון בלי צדק"

|
רן קוניק (נעם מורנו)
רן קוניק (נעם מורנו)

אחרי שטען לפני חמישה חודשים ששר האוצר, בצלאל סמוטריץ’, מעכב את המינוי שלו לנציג השלטון המקומי ומשרד הספורט, ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, טוען כי זה נמשך עד היום.

"לסגור חשבון עם ראשי ערים שמבקרים שר מסוים ולעכב יותר משנה חתימה טכנית על מינוי כנציג שלטון מקומי במועצה ציבורית ארצית זו החלטה שאין בה צדק ושוויון, אין בה הוגנות או הגיון ואין בה טיפת שיקול דעת ואחריות לאומית. זו גם החלטה ילדותית אגב. אז יש עוד לאן להתדרדר ומי שיתקן זה הציבור”, אמר קוניק.

“הוא מעל שנה וחצי מסרב לחתום על המינוי שלי למועצה הלאומית לספורט, כנציג מרכז השלטון המקומי (החוק מחייב נציג שלנו) רק כי ביקרתי אותו בטוויטר בזמנו. צריך שתי חתימות כי זה כמו חברה ממשלתית. שר הספורט חתם וסמוטריץ’ מסרב”, הוסיף.

תגובתו של בצלאל סמוטריץ’ תובא כשתתקבל.

בצלאל סמוטריץבצלאל סמוטריץ' (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */