יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:41
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"יש בעיות בקבוצה, לא המצאתי את זה"

מאמן נתניה, אבוקסיס, לקראת ב"ש בשבת ב-19:30: "תמיד קשה בטרנר, יש שם משהו מיוחד. נצטרך להתאים את עצמנו". תאג'י: "יש דרייב להוכיח, לא חוששים"

|
יוסי אבוקסיס (שחר גרוס)
יוסי אבוקסיס (שחר גרוס)

לאחר פגרת הנבחרות, מכבי נתניה חוזרת לליגת העל ותפגוש את הפועל באר שבע ביום שבת (19:30) במסגרת המחזור ה-11. לקראת ההתמודדות, אקס הדרומיים ומאמן היהלומים בהווה, יוסי אבוקסיס, דיבר במסיבת עיתונאים.

המאמן נשאל על חזרתו לאצטדיון טרנר כאנדרדוג, והגיב: “תמיד קשה בטרנר, יש שם משהו מיוחד שדוחף את הקבוצה המקומית. ב”ש היא אחת מהקבוצות הטבות בליגה. נצטרך להתאים את עצמנו אליהם ולהביא דברים טובים למשחק. כל משחק הוא קשה בליגה הזאת ובשביל זה השחקנים שלנו צריכים להתמודד עם דברים כאלה”.

לגבי המאצ’אפ מול מאמן היריבה רק קוז’וק, אותו ניצח בגמר גביע המדינה, אמר: “בסופו של דבר הפסדתי לו עם הפועל תל אביב פעמיים. זה לא משהו שיושב בראש. אנחנו משחקים נגד קבוצה חזקה מאוד, ראיתי את כל המשחקים שלה השנה”.

יוסי אבוקסיס (שחר גרוס)יוסי אבוקסיס (שחר גרוס)

“יש בעיות בקבוצה, לא המצאתי את זה”, אמר המאמן המנוסה שנמצא קרוב לחודש במועדון. “מחליפים מאמנים כי יש בעיות. אני יודע איפה החולשות ואיפה הדברים הטובים. נמצא איזון בין ההגנה להתקפה”. 

“עדיין לא נסגרתי על מערך. יש בעיות במשחק ההגנה שלנו. זה לא רק בהגנה, כי משחק ההגנה מתחיל בחלק ההתקפי. צריכים למצוא את האיזון ולא לשחק רק קדימה. להיות חכמים ולשחק לפי הכלים שיש לנו”.

לגבי מחנה האימונים שערכה הקבוצה בפגרה אמר: “לא מובן מאליו שיצאנו אליו, היה יוצא מהכלל. התאמנו, עבדנו קשה, אנחנו עושים הכל כדי להיות מוכנים לחזרה לליגה, בטח שיש רצף משחקים לחוץ. המצב לא טוב ואנחנו חייבים לקחת נקודות”.

החילופים של יוסי אבוקסיס (שחר גרוס)החילופים של יוסי אבוקסיס (שחר גרוס)

“יש לנו שלושה משחקים צפופים. השחקנים יקבלו מנוחה בחלק מהתפקידים. נצטרך לעבור את הרצף הזה בתוצאות טובות.”

סאהר תאג’י: “חסרה לנו המשמעת הטקטית”

הקשר פתח את דבריו והתייחס למה שנדרש מהקבוצה לעשות על מנת להשתפר: “מבחינה אישית אני צריך להביא יותר מנהיגות. מבחינה קבוצתית חסרה לנו המשמעת הטקטית. קיבלנו על זה בראש. אנו זקוקים ליותר משמעת, מנהיגות, לקחת על עצמנו השחקנים ולהוביל את נתניה קדימה”.

כשנשאל על כך שהקבוצה מתחת לקו האדום השיב: “כל אימון וכל משחק אנחנו רואים את הטבלה וזה לא מצב שמעודד אותנו. כל משחק הוא בפני עצמו ואם נבוא מוכנים הכל יהיה בסדר”.

עצם העובדה שקבוצתו מגיעה כאנדרדוג למשחק לא הורידה לחץ ממנו: ”זה מביא לנו דרייב לבוא להוכיח. אנחנו לא מפחדים ולא חוששים. יש להם סגל טוב אבל גם לנו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */