יום חמישי, 19.02.2026 שעה 04:47

חוזר לאדום: ים מדר סיכם בהפועל תל אביב

הישג גדול לעופר ינאי: גארד נבחרת ישראל סיכם את תנאיו במועדון האדום וצפוי לחתום היום על חוזה ארוך טווח, כשהוא ירוויח מעל למיליון דולר לעונה

|
ים מדר (חגי מיכאלי)
ים מדר (חגי מיכאלי)

אחת ההחתמות שאוהדי הפועל תל אביב הכי חיכו לה תקרה ממש בקרוב, זאת לאחר שים מדר סיכם את כל תנאיו במועדון האדום והוא יחזק את הסגל של דימיטריס איטודיס בחוזה ארוך טווח על סך מעל מיליון דולר לעונה.

מדר יחתום היום באופן רשמי על חוזה לשנתיים וחצי במועדון בו הוא פרח, כאשר גם כל התנאים מול באיירן מינכן, קבוצתו כעת, סוכמו ואלו ישחררו אותו מבלי לקבל פיצוי. בכך, איטודיס ירשום רכש שני מאז הגעתו, אחרי מרכוס בינגהאם.

נזכיר שגם איטודיס וגם סטפנוס דדאס אימנו את ים מדר בפנרבחצ’ה ואף הביאו אותו לקבוצה הטורקית, כשתחת האימון שלהם הוא זכה ללא מעט דקות וקרדיט. אחרי הפיטורים של היוונים והגעת שאראס החל מיעוט הדקות של הישראלי שם. בעלי האדומים עופר ינאי צייץ: “בום בום”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */