יום ראשון, 21.12.2025 שעה 14:31
ליגת ווינר סל 25-26
18675-8139הפועל ת"א
17733-8639מכבי ת"א
16667-7349הפועל העמק
15800-8439עירוני קריית אתא
14838-8699בני הרצליה
14657-6578הפועל חולון
13615-6548הפועל ירושלים
13865-80710מכבי ראשל"צ
12775-7379עירוני רמת גן
12801-7489הפועל ב"ש/דימונה
12747-6949עירוני נס ציונה
11774-7199מכבי רעננה
11740-6459הפועל גליל עליון
11858-76210אליצור נתניה

"אם אשאר? 50:50, איטודיס הקשה עליי לבחור"

על רקע המלחמה, פטריק בברלי, כוכב הפועל תל אביב, התייחס לסיטואציה המאוד מורכבת בה נמצא ולשאלה הגדולה - האם יישאר: "ארוסתי נתנה לי אולטימטום"

|
פטריק בברלי (רועי כפיר)
פטריק בברלי (רועי כפיר)

על רקע המצב בארץ, פטריק בברלי, כוכב הפועל תל אביב, דיבר הערב (רביעי) על שלל נושאים בפודקאסט שלו ובעיקר בנוגע להחלטה האם יישאר כאן בארץ. כמו כן, הגארד שיתף על הסיטואציה הבעייתית, האולטימטום של ארוסתו וההשפעה של דימטריס איטודיס שרק הגיע.

“אני בתל אביב כרגע, פנומנלי להיות כאן. מתייחסים אליי כל כך טוב, בכדורסל, הקהילה, המדינה, הקבוצה. כולם. הביקור שלי בארה”ב היה מבורך, אבל החזרה לכאן מוסיפה לי הרבה לחץ”, אמר הגארד בפתח דבריו.

“ארוסתי נתנה לי אולטימטום, יש לי החלטות לקבל, וכשאני אומר הרבה לחץ זה על כל המשפחה, אמא, ארוסתי וכו’. המצב מאוד מסובך כרגע. השיחות שלנו הם על הכל, חדשות, המצב, הכדורסל, המלחמה. אני לגמרי באמצע כל האירועים האלה כרגע, ואני מנסה להמשיך את ההתחייבות שלי, והאהבה הראשונה שלי – כדורסל כמובן. עד כמה המצב מסובך? אם מכירים את הרקע של ארוסתי, אז יודעים על מה אני מדבר”.

פטריק בברלי (רועי כפיר)פטריק בברלי (רועי כפיר)

“העובדה שאני כאן מוסיפה לחץ גדול על מערכת היחסים, בעיקר מהצד של ארוסתי, גם על אמא שלי, דודים, אנשים שחשובים לי בחיים. ואז הגיע דימטריס איטודיס, שהוא פנומנלי, אגדה אירופית, זה הופך הכל ליותר קשה. האם אני מרגיש בסיכון? אני לא יודע”.

“אין לי דבר רע אחד לומר על האנשים פה, אבל כששומעים על איראן והמלחמה זה משפיע, אנחנו אנשים משפחתיים, אז נראה. זה יושב עליי באופן כבד, נתתי את המילה כדי לזכות באליפות, אבל אני חושב על זה כל יום ויום. אפילו דיברתי עם זה על הבעלים, שיש לנו משימה להשלים. זה לא סוד, הוא יודע על הסיטואציה”.

דימיטריס איטודיס ועופר ינאי (רדאד גדימיטריס איטודיס ועופר ינאי (רדאד ג'בארה)

“תגובת הישראלים כשאני מספר להם שארוסתי ממוצא איראני? יש לי חברים לקבוצה מצוינים, אבל אנשים מודעים לכמה המצב מסובך כרגע. זה קשה, קשה מאוד. עשיתי הרבה בשביל הקבוצה והקהילה, ואני לא אחד שאפרוש. אני חושב שבכל מה שאחליט כולם יבינו. אפשר לשחק בקבוצות אחרות באירופה, אבל זה קשה”.

“אני חושב שכשזה מגיע למשפחה הקהילה היהודית מבינה את זה הכי טוב. המאמן הזה לא ייאמן, כשמורשת נמצאת איתך אתה ישר מרגיש את זה, כל כך קשה להחליט מה לעשות כי אתה רוצה להיות חלק מזה גם. אם הייתי צריך להגדיר באחוזים, 50:50. זה לא קשור כבר לכסף, אני עשיר. אבל בסוף אני אומר אישה שמחה, חיים שמחים”, סיכם כוכב האדומים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */