יום רביעי, 14.01.2026 שעה 05:32
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

נדחתה דרישת ב"ש לדיון חוזר על האירוע בטרנר

הדרומיים ביקשו לבחון את ההחלטה לקבוע 0:0 ללא נק' מול סכנין, אולם נטענו: "ההחלטה לפי התקנון". במועדון הגיבו: "פוגעים משמעותית בסמכות השופט"

|
שחקני הפועל באר שבע (חג'אג' רחאל)
שחקני הפועל באר שבע (חג'אג' רחאל)

הפועל באר שבע התאוששה מפתיחת העונה הבינונית שכללה הדחה מוקדמת מאירופה ואחרי 10 מחזורים היא בצמרת עם 21 נקודות, אחת פחות מהמוליכה בית”ר ירושלים, כשממאזנה הופחתה נקודה בעקבות אירועי המשחק שבוטל מול בני סכנין בטרנר, בו גם נקבעה תוצאת הסיום על 0:0 ללא נקודות.

המשמעות היא כי בתסריט לא מופרך הדרומיים היו יכולים להוביל את ליגת העל בשלב הזה, אחרי שניצחו אתמול (שבת) 0:2 את עירוני טבריה, כך שהדרישה שלהם לבחון מחדש את ההכרעה בנוגע למשחק ההוא הייתה מתבקשת. אולם, הערב הגיעה התשובה מבית המשפט וההחלטה לדחות את הבקשה.

במכתב מהשופטת בדימוס אסתר קובו נמסר: “אין כל סתירה בין פסק הדין נשוא הערעור לבין פסיקות אחרות של בית הדין העליון וזאת הן בשאלת תוצאת המשחק שהיא על פי הוראת התקנון והן הקביעה בדבר ההימנעות מהתערבות בהחלטת שופט המשחק”. היא החליטה לקבל את דעת ההתאחדות.

רן קוזרן קוז'וק (מרטין גוטדאמק)

במועדון הדרומי לא נשארו אדישים להחלטה ופרסמו הודעה ברשתות החברתיות: “שופט המשחק הורה לקיים את המשחק ושחקני סכנין סירבו להוראתו ולכן המשחק לא התקיים. על כך אין מחלוקת. מול האמת הפשוטה הזו, שלושה הליכים משפטיים מתעלמים מדו”ח השופט ומוחקים אותו כאילו לא היה, פוגעים משמעותית בסמכות השופט, פועלים בעצמם בחוסר סמכות, ובכך גורמים לחוסר צדק משווע”.

“התעלמות בית הדין מהתקדים המסוכן ומהשלכות הרוחב שיש להחלטות של בית הדין המשמעתי ובית הדין העליון, מערערת את יסודות ההגינות והאחידות בענף ומובילה אותנו אל תהום של חוסר ודאות משפטית, ובכלל. כך בדיוק מייצרים מציאות אלטרנטיבית. לא נוותר”.

הפועל ב”ש אם כך תצא לפגרה כשהיא רחוקה נקודה מהפסגה וכשתחזור תצא לסדרת משחקים לא פשוטה. ראשית היא תארח את מכבי נתניה ויוסי אבוקסיס, לאחר מכן תתארח אצל מכבי חיפה סגנית האלופה ואז תחזור לטרנר שם תארח את המוליכה הנוכחית מהבירה, למשחק שעשוי להיות קריטי בצמרת.

יצחקי: "מוקדם עדיין לדבר על אליפות"



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */