יום חמישי, 18.12.2025 שעה 18:12

"אדם של ערכים": האוהדים במרוקו תמכו בזייש

צפו: הקהל של ווידאד קזבלנקה שר והריע לשחקן גלאטסראיי שהתבטא לא אחת נגד ישראל, כולל לאחר תקיפת אוהדי מכבי ת"א בהולנד, אז הצדיק את האלימות

|
זייש זוכה לתמיכה (צילום מסך)
זייש זוכה לתמיכה (צילום מסך)

שחקן גלאטסראיי חכים זייש הצדיק את האלימות הקשה נגד אוהדי מכבי תל אביב שהותקפו באמסטרדם לאחר המשחק מול אייאקס בליגה האירופית. לאחר מכן, במקום שיגונה, אוהדים במדינתו מרוקו בחרו להצדיקו ואף כינו אותו “אדם ערכי”.

במהלך המשחק נגד טאנג'ר בליגה המרוקאית, אוהדי ווידאד קזבלנקה הריעו לזייש, שרו שירים לכבודו, קרו בשמו והניפו שלטים שבהם נכתב: "חכים זייש - אדם של ערכים". כל זאת, כאמור, לאחר שהצדיק מעשי אלימות נגד אוהדי כדורגל ישראלים שהותקפו בהולנד.

כזכור, בתגובה לאירועים ועם סרטון האירועים הקשים, פרסם זייש, תומך טרור ידוע, סטורי עם הכיתוב המסית: "כשלא מדובר בנשים וילדים, הם בורחים. תשוחרר פלסטין".

קפטן מכבי תל אביב, ערן זהבי, התייחס לדברים כשפרסם סטורי משלו ותייג את אופ"א: "זייש תומך טרור אידיוט. אני מקווה שאופ"א תראה את זה ותעניש אותו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */