יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:43
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"אחרי חיפה היינו מדהימים, עכשיו אנחנו גרועים"

ז'רקו לאזטיץ', מאמן מכבי, דיבר אחרי הפוגרום באמסטרדם ובעיקר על הצד המקצועי אחרי ה-5:0 לאייאקס ולקראת סכנין בעכו היום ב-20:15: "לא המציאות"

|
ז'רקו לאזטיץ' (עמרי שטיין)
ז'רקו לאזטיץ' (עמרי שטיין)

אחרי הפוגרום באמסטרדם שבוצע באוהדיה, מכבי תל אביב, ורוב אוהדיה כבר חזרו ארצה, והקבוצה עם הפנים למשחק היום (ראשון) ב-20:15 מול בני סכנין. האלופה תנסה להתאושש מהתקופה הרעה, ובפרט אחרי ה-5:0 שספגה מאייאקס ביום חמישי האחרון בליגה האירופית. מסיבת העיתונאים הועברה כאן בשידור חי בערוץ ONE.

ז’רקו לאזטיץ’ דיבר לקראת המשחק: “לא ראיתי סרטונים כאלה כל חיי, אבל אני מעדיף לדבר על כדורגל. לכל דבר יש השפעה על השחקנים, אני לא רוצה איזה שהם תירוצים, אנחנו עצובים עם זה וחייבים למצוא את הדרך וצריכים לזכור שמייצגים את הכדורגל ישראלי בארץ ובאירופה”.

“זה קשה, צריך לדבר על המציאות, מאוד קשה כשלא יכולים לשחק משחקי בית בבלומפילד. צריכים להתמקד במה שאנחנו נעשה בבית בליגה שלנו ובאירופה. ראיתי ושמעתי הרבה ביקורות, אחרי חיפה היינו מדהימים, עכשיו אנחנו גרועים, זו לא המציאות. הפסדנו 5:0 זו החלטה רעה עכשיו, לא שינינו כלום בעקרונות שלנו”.

לאזטיץ': "אנחנו מייצגים את ישראל"

“התכנון שלנו היה לשלוט במחצית הראשונה ואז אולי לעשות משהו, זה לא קרה וזו האחריות שלי. שני הפסדי ליגה רצופים? כשהגעתי לכאן הייתי מוכן ללחץ כזה אבל האמינו לי, אין אדם אחר בעולם שרוצה טוב לקבוצה הזאת יותר ממני, יש לי לחץ כל יום – איך נתאמן, והלחץ הגדול ביותר מגיע מעצמי ולא מהסיטואציה. יודע שזה לא רגיל ושהייתה מחצית שנייה רעה נגד בית”ר, אבל הראשונה הייתה טובה. והיינו טובים מול קריית שמונה עד הגול, אני יודע שהאוהדים והתקשורת שופטים רק תוצאות, אבל אם אתה שואל אותי מה ציפיתי לפני העונה בשלב הזה של העונה ולייצג את מכבי באירופה. במאי נראה את הנקודות”.

“עכשיו יש גם את הטראומה, איך היא תשפיע, אולי הקבוצה דווקא תתחזק? נראה, אין דברים מובטחים, לא יכול להבטיח שננצח מחר, במיוחד בליגה הזו, גם סכנין בפורמה טובה, הם ניצחו את ביתר. אני יכול להגיד שמבחינתי, רגעים קשים נותנים לי יותר מוטיבציה וננסה לנצח את המשחקים”.

“ננסה לשלוט ולייצר מצבים כמו מול ק”ש, ננסה להיות חכמים ולשחק מוכנים ברסט דיפנס כי יש להם שחקנים מהירים במתפרצות, הם הבקיעו הרבה במשחקים האחרונים. הבעיות בהתקפה? תמיד זו הקבוצה, אף פעם לא מישהו אחד, כשאנחנו מנצחים זו הקבוצה וכשמפסידים זה אותו דבר, אם לא נייצר מצבים אדאג, אבל מייצרים מצבים. גם מול אייאקס היו כמה מצבים אבל הפסדנו. החשש מלשחק בעכו? אין סיבה שלא יהיה ארגון פחות טוב מבהולנד”.

ערן זהבי (עמרי שטיין)ערן זהבי (עמרי שטיין)
דור פרץ וזדור פרץ וז'רקו לאזטיץ' (עמרי שטיין)
ערן זהבי (עמרי שטיין)ערן זהבי (עמרי שטיין)
זז'רקו לאזטיץ' (עמרי שטיין)
אופיר דוידזאדה ודור תורגאופיר דוידזאדה ודור תורג'מן (עמרי שטיין)
איסוף סיסוקו (עמרי שטיין)איסוף סיסוקו (עמרי שטיין)
גבי קניקובסקי (עמרי שטיין)גבי קניקובסקי (עמרי שטיין)
ווסלי פטאצווסלי פטאצ'י (עמרי שטיין)
נמניה סטואיץנמניה סטואיץ' (עמרי שטיין)
שגיב יחזקאל (עמרי שטיין)שגיב יחזקאל (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */