על הגל: ברצלונה גברה 1:3 על אספניול בדרבי

אחרי חודש מושלם, החבורה של פליק המשיכה לחגוג ע"ח של היריבה העירונית. צמד לאולמו ושער לראפיניה, פואדו רק צימק. הפער מריאל: 9 נק'. צפו בתקציר

על הגל: ברצלונה גברה 1:3 על אספניול בדרבי

ברצלונה המשיכה לנצח הערב (ראשון), הפעם בדרבי הקטלוני מול אספניול. החבורה של האנזי פליק אירחה את הפריקוס במסגרת המחזור ה-12 בלה ליגה ורשמה 1:3 על היריבה העירונית, תוצאה שעזרה לה להגדיל את הפער בפסגה מהבלאנקוס לתשע נקודות. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי Yes, STING TV, סלקום TV, פרטנר TV ו-FreeTv.

בארסה פתחה חזק. הקבוצה הביתית לחצה ולחצה והמכבש גם הניב פירות, כאשר לאמין ימאל מצא במסירת חיצון אדירה את דני אולמו והאחרון סיים לרשת (12’). רק 11 דקות אחר כך, כדור עומק נפלא של מארק קסאדו הגיע לראפיניה, כאשר הברזילאי כבש עם צ’יפ אדיר מעל השוער. וזה לא נגמר כאן, אולמו עם בעיטה עוצמתית מחוץ לרחבה השלים צמד ונעץ את השלישי של המארחת.

חניכיו של מנולו גונסאלס נראו חסרי אונים, בטח לאור העובדה שבהזדמנויות שבהן כן השיגו שערים, הם נפסלו על נבדל בעקבות קו ההגנה הגבוה של מוליכת הטבלה. ברצלונה הורידה קצב וביצעה חילופים, שהכניסו להתמודדות את אנסו פאטי, גאבי ואחרים, מה שעזר לחאבי פואדו לצמק ל-3:1, תוצאה שנשארה עד לשריקת הסיום.

ממשיכה להרשים: ברצלונה מנצחת 1:3 בדרבי

מאז ההפסד לאוסאסונה בסוף ספטמבר, הקטלונים לוהטים. חודש אוקטובר היה מושלם עם הנחלת תבוסות היסטוריות לבאיירן מינכן וריאל מדריד ועם הניצחון על אספניול, בארסה רשמה שש ניצחונות ברציפות בכל המסגרות. כאמור, שלוש הנקודות עזרו לה לפתוח עוד יותר את ההפרש מהאלופה הנוכחית, לפחות זמנית, היות והקבוצה של קרלו אנצ’לוטי לא שיחקה בסיבוב הנוכחי מול ולנסיה בגלל השיטפונות שפקדו את העיר וגם גבו קורבנות.

לברצלונה מחכה לוח זמנים צפוף ולא פשוט בהמשך. במשחק הבא היא תצא לסרביה, שם תתארח אצל הכוכב האדום בליגת האלופות. במחזור הבא בספרד, פליק ושחקניו יתמודדו בחוץ מול ריאל סוסיאדד. אספניול מבחינתה, ספרה הפסד שלישי ברציפות והתקרבה לקו האדום, כשבמחזור הבא היא תנסה להתאושש במשחק ביתי מול ולנסיה האחרונה.

שחקני ברצלונה (רויטרס)שחקני ברצלונה (רויטרס)