הווריירס איבדו את הכוכב שנפגע בקרסול ב-112:104 מול הקליפרס, פילדלפיה גברה בהארכה על אינדיאנה. הפסד למילווקי, כמעט טריפל-דאבל לגילג'ס אלכסנדר

בנוסף לניצחון הבכורה של דני אבדיה בפורטלנד, נערכו הלילה (בין ראשון לשני) משחקים נוספים ב-NBA. גולדן סטייט הפסידה ללוס אנג’לס קליפרס ואיבדה את סטף קרי שנפצע, טייריס מקסי התפוצץ על אינדיאנה, ברוקלין גברה על מילווקי וגם אוקלהומה סיטי ניצחה.
המשחק הביתי הראשון לעונה של הווריירס הסתיים עם הפסד ובמהלך הרבע הרביעי קרי נפגע בקרסול ברגל שמאל ולא חזר. עד אז הכוכב הספיק לקלוע 18 נקודות, אנדרו וויגינס הוביל את קלעי הווריירס עם 29, ג’ונתן קומינגה סיים עם 12 וקוון לוני הוסיף 10. ג’יימס הארדן (11 אסיסטים) ואיביצה זובאץ (18 ריבאונדים) קלעו 23 נקודות כל אחד אצל הקליפרס, שקיבלו 20 נקודות מנורמן פאוול ו-18 מדריק ג’ונס ג’וניור.
מקסי קלע 10 מ-13 הנקודות של הסיקסרס בהארכה בדרך ל-45 במשחק כולו. הוא בלט גם ברבע השלישי עם 14 מ-18 הנקודות האחרונות של פילדלפיה והחזיר אותה מפיגור 102:97 בדקה האחרונה של הרבע הרביעי. כיילב מרטין (12 ריבאונדים) הוסיף 17 נקודות למנצחים, 15 היו לאריק גורדון ו-14 לקלי אוברה ג’וניור. אצל הפייסרס, טייריס הליברטון התאושש ממשחק 0 הנקודות מול ניו יורק עם 22, פסקל סיאקם הוסיף 17, אובי טופין 15, מיילס טרנר 14, וארון נסמית’, אנדרו נמבארד וטי.ג’יי מקונל קלעו 10 כל אחד.
SUNDAY'S FINAL SCORES
— NBA (@NBA) October 28, 2024
Tyrese Maxey drops 45 points in an OT thriller to give the @sixers their first win of the season!
Caleb Martin: 17 PTS, 12 REB pic.twitter.com/LCDAejTtEP
אחרי שפתחו את העונה עם ניצחון, הבאקס ספגו הפסד שני רצוף במשחק שבו יאניס אנטטוקומפו קלע 22 נקודות וקלט 12 ריבאונדים. דמיאן לילארד הוסיף 21 נקודות, בובי פורטיס (10 ריבאונדים) 16 וברוק לופז 15. קאם תומאס קלע 32 נקודות בניצחון הבכורה של ג’ורדי פרננדס כמאמן הנטס, דניס שרודר סיים עם 29.
Dennis Schröder and the @BrooklynNets get win #1!
— NBA (@NBA) October 28, 2024
Cam Thomas: 32 PTS, 5 REB pic.twitter.com/1JKyGxCQl2
שיי גילג’ס אלכסנדר היה קרוב לטריפל-דאבל עם 35 נקודות, 11 ריבאונדים ותשעה אסיסטים, אבל לפחות הוא הוביל את הת’אנדר למאזן 0:3. צ’ט הולמגרן (תשעה ריבאונדים) סייע לו עם 25 נקודות, 20 היו לג’יילן וויליאמס (תשעה ריבאונדים) ו-16 ללגנץ דורט. טריי יאנג בלט באטלנטה עם 24 נקודות ושמונה אסיסטים, גאריסון מתיוס ואונייקה אוקונגוו קלעו 14 נקודות כל אחד והבחירה מספר 1 בדראפט, זקארי ריזאשה, סיים עם 13.
Shai Gilgeous-Alexander does it all with a near triple-double as the @okcthunder start 3-0!
— NBA (@NBA) October 28, 2024
Chet Holmgren: 25 PTS, 9 REB, 4 AST
Jalen Williams: 20 PTS, 9 REB, 5 AST pic.twitter.com/4DEhhOqkrQ