אחרי שסיטי עלתה לפסגה, החבורה של סלוט לא התבלבלה מול הבלוז ושבה למקומה בצמרת. סלאח כבש בפנדל וסיפק בישול אדיר לג'ונס, ג'קסון השווה זמנית

המחזור השמיני בפרמייר ליג סיפק לנו הערב (ראשון) קרב ענקיות באנפילד, כשליברפול פגשה את צ’לסי וגברה עליה 1:2. אחרי שמנצ’סטר סיטי עלתה זמנית לפסגה עם ניצחון דרמטי בדקה ה-95 מול וולבס, החבורה של ארנה סלוט לא נלחצה ושבה למקום הראשון.
ההתמודדות החלה עם גישושים של שתי הקבוצות, עד שקרטיס ג’ונס הוכשל ברחבה על ידי לוי קולוויל, מה שגרם לשופט להצביע על הנקודה הלבנה. מוחמד סלאח ניגש לבעוט וכבש. מכאן, הקצב רק גבר והקהל שהגיע לאצטדיון רק הלהיט את האווירה.
עם פתיחת המחצית השנייה, ניקולס ג’קסון נשלח קדימה והכניע את קאוימהין קלהר (48’). הגול נפסל תחילה, אבל אושר אחרי בדיקת VAR. הבלוז עוד לא הספיקו להבין שהם השוו, וכבר המייטי רדס חזרו ליתרון כשסלאח סיפק בישול גאוני לג’ונס (51’). המפגש המשיך להתחמם וחניכיו של אנצו מרסקה חיפשו אחר שער שני, אך ללא הצלחה.

ליברפול השלימה שבעה ניצחונות רצופים בכל המסגרות וכאמור, חזרה לפסגה ומובילה על הסיטיזנס בנקודה. מבחינתו של סלוט, היה זה מבחן ראשון מול יריבה שמסתובבת ברחבי הצמרת, והוא יכול לסמן וי גדול. במחזור הבא ארסנל מחכה לאדומים בביתה.
אחרי התיקו מול נוטיגהאם פורסט במשחק הקודם, צ’לסי רושמת עוד משחק ללא ניצחון, מה שקצת מרגיש כמו עצירת מומנטום מסוימת. במחזור הבא, הכחולים ינסו להתאושש ולהשיג שוב שלוש נקודות במסגרת הליגה כשיארחו בסטמפורד ברידג’ את ניוקאסל.