יום ראשון, 14.12.2025 שעה 18:34
ליגת ווינר סל 25-26
17733-8639מכבי ת"א
14512-6177הפועל ת"א
14608-6558הפועל העמק
14657-6578הפועל חולון
13744-7838בני הרצליה
13720-7598עירוני קריית אתא
13615-6548הפועל ירושלים
12775-7379עירוני רמת גן
11699-6718הפועל ב"ש/דימונה
11655-6218עירוני נס ציונה
11740-6459הפועל גליל עליון
10690-6398מכבי רעננה
9699-6328אליצור נתניה
9721-6358מכבי ראשל"צ

"כופפה את ידינו": הפועל ירושלים נגד המנהלת

בקבוצה ביקרו את החלפת הביתיות עם קריית אתא: "אילצו אותנו לבחור בין אי הגעה למשחק במציאות ביטחונית לא אפשרית וקנס, להחלפת ביתיות בהתראה קצרה"

|
שחקני הפועל ירושלים (שחר גרוס)
שחקני הפועל ירושלים (שחר גרוס)

לאחר שבקשתה של הפועל ירושלים לדחות את המשחק נגד קריית אתא נדחתה, הקבוצות בסופו של דבר החליפו ביתיות לאור המצב הביטחוני וההתמודדות תיערך באולם במלחה ב-19:00. בקבוצה מהבירה ביקרו את המנהלת עקב המהלך.

“בעקבות המצב הביטחוני התקבלה החלטה של מנהלת הליגה להחליף את הביתיות למשחק הליגה שייערך הערב. לפיכך הוחלט לקיים את המשחק באולם מלחה, וזאת בעקבות אי זמינות של הפיס ארנה. אנו מודעים לבעייתיות הכרוכה בהודעה על שינוי מיקום המשחק בהתראה כה קצרה עבור כל הנוגעים בדבר ובראשם האוהדים”, כתבה הפועל ירושלים.

“הקבוצה עשתה הכל על מנת להימנע ממצב זה, ונערכה מראש עם שלל הצעות ברות ביצוע עבור מקבלי ההחלטות עוד בשבוע שעבר. שחקני הקבוצה הביעו את חששם המובן הגעה לקריית אתא, שלצער כולנו סובלת בימים האחרונים ממתקפות טילים בלתי פוסקות”.

“אף אחת מהצעתנו לא התקבלה, ולמעשה מנהלת הליגה כופפה את ידינו ולמעשה אילצה אותנו לבחור בין אי הגעה למשחק המתקיים במציאות ביטחונית בלתי אפשרית וכתוצאה מכך לשלם קנס כבד ע"פ תקנון המנהלת, לבין החלפת הביתיות בהתראה כה קצרה ובתזמון שלא נוח לאף אחד מהצדדים. כולנו מודעים למורכבות שבסיטואציה ומקווים לימים טובים יותר”, ציינו במועדון.

נציין שקריית אתא סירבה להעביר את הביתיות לאור העובדה שהירושלמים סירבו לשחק בצפון למרות שבפיקוד העורף אישרו זאת, אך במנהלת הליגה הפעילו את הזכור שלהם להתערב.

כזכור, במנהלת ציינו במסמך קיום המשחקים בצל המציאות הביטחונות כי ניתן יהיה להחליף ביתיות בהסכמת שתי הקבוצות, כולל סעיף בסוף שמאפשר לה לקבוע זאת בעצמה: "יש להודיע למנהלת הליגה על ההסכמה להחליף ביתיות לא יאוחר מ-72 שעות לפני ההתמודדות. מועד המשחק (יום ושעה) לא ישתנו במקרה הנ"ל. אישור סופי להחלפת הביתיות יינתן על ידי המנהלת, כאשר מנהלת הליגה שומרת לעצמה את הזכות לכפות החלפת ביתיות אם תראה בכך הכרח לשימור מסגרת הליגה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */