יום רביעי, 15.01.2025 שעה 15:17
ליגה לאומית 24-25
4224-4518הפועל כפר שלם1
4119-4018הפועל ר"ג2
3819-3718הפועל ת"א3
3716-2818הפועל פ"ת4
2834-4118הפועל ניר רמה"ש5
2833-2618מכבי הרצליה6
2723-2518בני יהודה7
2524-2418הפועל כפ"ס8
2415-1718מ.ס כפר קאסם9
2226-1718הפועל עכו10
1928-2318הפועל רעננה11
1929-2018הפועל ראשל"צ12
1834-2718הפועל נוף הגליל13
1529-2118מכבי יפו14
935-1518הפועל עפולה15
731-1318הפועל א.א. פאחם16

עובד נוף הגליל טוען: גיורגי דרסיליה היכה אותי

מדובר בעובד ותיק של מחלקת הנוער שאף הגיש תלונה. עובד אחר טען: "הוא לוקח אנשים לחדר ומתפוצץ עליהם". דרסיליה השיב: "לא היה כלום, זה לא נכון"

|
גיורגי דרסיליה (רדאד ג'בארה)
גיורגי דרסיליה (רדאד ג'בארה)

עובד ותיק במחלקת הנוער של נוף הגליל טוען: "גיורגי דרסיליה היכה אותי". מנגד המנהל המקצועי של מחלקת הנוער אומר בתגובה: "לא היה כזה דבר". בתחילת השבוע התקיימה שיחה בין העובד לגיורגי דרסיליה ולאחר אי-הבנות ביניהם, דרסיליה ביקש לראות את אותו עובד באחד מהחדרים במתחם המועדון.

לכשנכנסו לשם, כך על פי מידע שהגיע ל-ONE, דרסיליה שאג על העובד ואם לא די בזאת, העובד טוען כי הרים עליו יד, כשבידו השנייה חפץ כבד משקל שיכול היה לגרום לעובד נזק רב. תמונות שהגיע ל-ONE מוכיחות כי העובד לכאורה נפגע, וזה הגיש תלונה בתחנת נוף הגליל עמקים צפון.

עובד נוסף במחלקת הנוער מסר ל-ONE: “גם בי מתגבשת האמונה כי אכן גיאורגי תקף את אותו עובד. בתור מי שעובד איתו לא מעט, גם אני מקבל ממנו מילים לא נעימות. מזה תקופה שאני נאלץ לספוג מגיאורגי צעקות וקללות ועד כדי איומים. הוא יודע לעשות את זה חכם. הוא לוקח אנשיו לחדר ואז מתפוצץ עליהם שם. הרבה קללות והרבה איומים”.

גיורגי דרסיליה (עמרי שטיין)גיורגי דרסיליה (עמרי שטיין)

העובד הוסיף: “אני בדרך כלל לוקח את התיק ובורח בשיא. לא יכול לשאת בזה נפשית. כנראה שאותו עובד לא הספיק לברוח וקרה לו בחדר מה שקרה לו. כמי שמכיר העובד, מדובר באדם נעים הליכות ומאוד אהוב בנוף הגליל. אני לא יודע מה קרה ביניהם, אבל ייתכן ושכח לעשות דבר מה ולגיאורגי עלה הסעיף במהרה, בטח לנוכח העובדה שקבוצת הנוער לא נמצאת בתקופה טובה. פעם זה הוא, פעם זה אני ופעם הבאה זה יהיה מישהו אחר. חייבים לטפל בזה במיידי”.

זו לא פעם ראשונה כי שמו של דרסיליה נקשר  לכאורה באירועים חמורים, כאשר בספטמבר 2022 התקיים עימות מכוער בינו לבין מנהל מחלקת הנוער דאז, סמי מיכאלוב. גיל ברעם, האיש החזק במועדון, השוהה בארצות הברית, ציין בפני ONE כי: "אני נמצא בחופש ובאמת שאין לי את כל הפרטים". עד כה, לידיעת ONE, דרסיליה או מי מטעם המועדון לא פנה לאותו עובד ולא שאל לשלומו לאחר האירוע המכוער.

גיורגי דרסיליה (רדאד גגיורגי דרסיליה (רדאד ג'בארה)

האירוע התרחש לפני משחק אימון בקבוצות הנוער בין הפועל נוף הגליל להפועל עפולה ובמסדרון נכחו לא מעט אנשים ששמעו את הצעקות של דרסיליה עד אשר ביקש מהעובד להיכנס לחדר ושם קרה מה שקרה. גם מעבר לדלת שמעו את קולו הגבוה של דרסיליה כלפי העובד שנשאר המום ואף יצא לטענתו מהאירוע פגוע פיזית ונפשית. ל-ONE נודע כי הנושא הגיע עד לשולחנו של ראש עיריית נוף הגליל, רונן פלוט, שאמר כי יברר הנושא ויפעל במידת הצורך.

גיורגי דרסיליה אמר בתגובה ל-ONE: "לא היה כלום. בעבודה קורים הרבה דברים. לא היה כזה דבר, זה סיפור לא נכון. אני לא תקפתי אף אחד פיזית. אני לא צריך כזה דבר על השם שלי".

עובד נוף הגליל עם הפגיעה שספג לכאורה מדרסיליה (פרטי)עובד נוף הגליל עם הפגיעה שספג לכאורה מדרסיליה (פרטי)
אסור לפספס
נגןגאון: התרגיל ההיסטרי שניימאר עשה באימון
גאון: התרגיל ההיסטרי שניימאר עשה באימון
נגןאחרי חצי שנה: מנור חוזר לביקור קצר בארץ
אחרי חצי שנה: מנור חוזר לביקור קצר בארץ
נגןיפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
יפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
נגןממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
ממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
/* LAST / NEXT ROUNDs */