יום שלישי, 13.01.2026 שעה 22:11

"אבטחה מחוזקת ברמה גבוהה, זה לא רגיל"

מעקב צמוד, חיפושים משמעותיים בכניסה ושוטרים בתוך האצטדיון. לקראת המפגש הביתי מול נבחרת ישראל בחודש הבא, משטרת צרפת מתכוננת: "משחק בסיכון"

|
שוטרים צרפתים בתרגיל (רויטרס)
שוטרים צרפתים בתרגיל (רויטרס)

אחרי שהכריזה על כך שהמפגש של צרפת מול נבחרת ישראל יתקיים עם קהל בסטאד דה פראנס, משטרת פאריס חשפה את ההכנות הדרושות לטובת העניין. לקראת ההתמודדות שתערך ב-14 בנובמבר, לורן נונייז, נציב המשטרה הפריסאית, התראיין לתחנת RMC המקומית.

“ברור שזה משחק בסיכון גבוה, אבל כמו שהחלטנו הוא ישוחק בתנאים הרגילים”, הסביר נונייז והוסיף: “תהיה מערכת אבטחה מחוזקת במיוחד וברמה מאוד גבוהה”. האחראי על כוחות הביטחון הסביר כי יהיו חיפושים משמעותיים בעת הכניסה לאצטדיון.

בניגוד לנורמות בהן פריסת האבטחה היא יותר מסביב למתחם, נונייז הבהיר כי באישור מול ההתאחדות הצרפתית, המשטרה מתכוננת ומתארגנת גם למקרה בו היא תצטרך להיכנס פנימה – אם זה מבחינת פעולה חדה ומהירה למקרה הצורך, או לאבטוח בתוך המגרש עצמו: “זה לא רגיל להיות בתוך האצטדיון”.

הסטאד דה פראנס (רדאד גהסטאד דה פראנס (רדאד ג'בארה)

נציב המשטרה אמר גם כי כל האירוע נמצא “תחת מעקב צמוד”, כאשר ניצחון של הטריקולור באותו משחק ביתי מול הישראלים צפוי להעניק להם את הכרטיס לשלב הבא בליגת האומות.

מבחינת החבורה של רן בן שמעון, היא תגיע בחודש הבא ותקווה שהכל יהיה בסדר מבחינה ביטחונית כמובן, אך גם תרצה בפעם הראשונה בקמפיין להפתיע ולנסות לצאת בדרך כלשהי עם נקודות מול סגנית אלופת העולם.

בן שמעון: "ראיתי את הקושי של השחקנים"



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */