יום חמישי, 15.01.2026 שעה 20:36
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

"מדיניות ההכלה הרופסת כלפי סכנין היא מבישה"

חבר הנהלת ההתאחדות, שאול שניידר, הגיב להחלטת ביה"ד: "צר לי שראשי הספורט שותקים ומאפשרים את ההתנהגות האלימה והטרוריסטית של אוהדי בני סכנין"

|
המהומה בטרנר, אוהדי הפועל באר שבע רצים להתעמת עם אוהדי סכנין (מרטין גוטדאמק)
המהומה בטרנר, אוהדי הפועל באר שבע רצים להתעמת עם אוהדי סכנין (מרטין גוטדאמק)

בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל החליט הבוקר (שלישי) לא לקבל את הערעור שהגישה הפועל באר שבע במטרה להחזיר לה את הנקודה שהופחתה לה עקב אירועי טרנר. מנגד, הערעור שהגישה בני סכנין התקבל והנקודה שהופחתה לה הוחזרה.

מי שלא אהב את ההחלטה, בין היתר, הוא חבר הנהלת ההתאחדות לכדורגל, שאול שניידר, שכתב: “קראתי את הפרסום אודות החלטת בית הדין לכדורגל בנושא התנהגות שחקני בני סכנין ואוהדי קבוצת בני סכנין, במסגרת המשחק מול הפועל באר שבע, משחק אשר לא שוחק עקב סירוב  שחקני בני סכנין לעלות למגרש. החלטת בית הדין גרמה לי, כאזרח ישראלי וכחבר הנהלת ומזכירות ההתאחדות לכדורגל בישראל, לתחושת כעס ותסכול לבושה עמוקה ולתהייה האם בכלל בית הדין ותובע ההתאחדות הינם חלק חלק מהמתרחש במדינה או מנותקים ניתוק מוחלט וחיים על פלנטה אחרת”.

“הכעס אף מתעצם לנוכח התמונות שראינו כולנו, שלא ניתנות להכחשה של קהל אוהדי סכנין מבזה ביזוי מוחלט את סמלי מדינת ישראל ואת שירת המנון המדינה, זאת בשעה שמתינו ונרצחינו מוטלים לפנינו ובמיוחד ביום בו אמור היה להתקיים המשחק. התנהגות נלוזה זו של קהל האוהדים של סכנין אינה בפעם הראשונה וביזוי סמלי המדינה והמנון המדינה מתרחש בכל המשחקים אבל בית הדין מטיל קנסות מגוחכים עליהם שאינם משנים את התמונה”.

“מדיניות ‘ההכלה’ הרופסת כלפי בני סכנין היא מדיניות נפסדת ומבישה אשר רק מעצימה את ההתנהגות המקוממת והמכוערת של קהל אוהדיה ומאפשרת להם, בימים שבהם נרצחים בדואים, צ’רקסים, ערבים ויהודים רק בגלל היותם ישראלים, להמשיך ולפגוע בסמלי המדינה ולעשות ככל העולה על רוחם, התנהגות טרוריסטית לחלוטין. מדיניות ‘ההכלה’ חייבת להסתיים אחרת, לא נוכל לקיים אירועים ספורטיביים בכלל. צר לי מאד שראשי הספורט ובכלל זה ראשי הכדורגל (מנהלת והתאחדות) שותקים ובעצם שתיקתם מאפשרים את התנהגות האלימה והטרוריסטית של קהל אוהדי סכנין”.

“הגיע הזמן לעקור מן השורש תופעה קשה ומגעילה זו תוך נקיטת צעדים קשים כנגד קהלים וקבוצות אשר מתנהגות כך ואף להביא להפסקת פעילותן במסגרת תחרויות רשמיות והליגות בישראל. אבקשך להעלות נושא זה לדיון בישיבת ההנהלה הקרובה תוך הצגת שינויי תקנון מחייבים אשר לא יהיו נתונים לפרשנות מקילה של תובע ההתאחדות ובית הדין של ההתאחדות, אשר יאפשרו לפעול ביד קשה נגד אירועי אלימות וביזוי סמלי המדינה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */