יום שלישי, 13.01.2026 שעה 23:24

עמותת הפועל ורמי כהן נגד ינאי והמעבר להיכל

במכתב שהוציא כהן לחברי הדירקטוריון של הקבוצה הוא מציין: "ההחלטה התקבלה שלא כדין ובעיקר בניגוד להסכמים שנכרתו. העמותה עומדת על זכות הווטו"

|
עופר ינאי ורמי כהן (שחר גרוס)
עופר ינאי ורמי כהן (שחר גרוס)

המאבק בין עופר ינאי לעמותת הפועל תל אביב עולה שלב על רקע הכוונה להעביר את משחקי הקבוצה ליד אליהו. אחרי שדירקטוריון הקבוצה הודיע מוקדם יותר היום (חמישי) על הכוונה לעבור להיכל מנורה מבטחים, רמי כהן יו"ר העמותה שלח מכתב לחברי דירקטוריון הקבוצה, חברת אדום ניהול סל בע"מ, בו הוא מודיע כי העמותה מתנגדת להחלטת הדירקטוריון לעבור ליד אליהו.

"עמותת הפועל אוסישקין תל אביב מבקשת להבהיר כי ההחלטה התקבלה שלא כדין ובעיקר בניגוד גמור להסכמים שנכרתו בין העמותה לבין יו"ר הדירקטוריון (באמצעות חברה בבעלותו), לפיהם החלטה בדבר העברת משחקיה הביתיים של הקבוצה לאולם יד אליהו היא החלטה מיוחדת הטעונה בהסכמה מראש ובכתב של העמותה".

עוד מודיע כהן לינאי: "לפיכך, בהיעדר הסכמה בכתב מצד העמותה להעברת משחקיה הביתיים של הקבוצה לאולם יד אליהו, לא ניתן להעביר את המשחקים, וכל ניסיון לעשות כן, יעלה כי הפרת הסכמים שנחתמו עם העמותה".

עוד טוען כהן: "אין תוקף להחלטת הדירקטוריון, כיוון שהיא עומדת בניגוד גמור להסכמים שנכרתו בין הצדדים. מבלי לגרוע מהאמור, מתכבד הוועד המנהל של העמותה להודיע כי העמותה עומדת על זכות הווטו השמורה לה ומפעילה אותה תוך שהיא מתנגדת בתוקף להעברת המשחקים כאמור".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */