הצהובים הודיעו כי הגארד הגיע להסכמה עם המועדון על עזיבתו. הקבוצה תחזור מחר לישראל עם רנדולף, הורד, יוקובאיטיס וקאבה לקראת נס ציונה בראשון

אחרי ההפסד 85:79 למונאקו, מכבי תל אביב הודיעה כי הגיעה להסכמות עם שחקן הקבוצה, ג'ורדן לויד, שהגיע רק הקיץ, על עזיבתו המיידית, כפי שפורסם מוקדם יותר ב-ONE, וזאת לאחר שהוביל את רשימת הקלעים מול הקבוצה מהנסיכות עם 16 נקודות.
בתוך כך, הקבוצה תחזור היום (חמישי) לישראל רק עם חלק מהשחקנים הזרים לקראת המשחק ביום ראשון במסגרת המחזור הראשון של הליגה מול עירוני נס ציונה.
הזרים שחוזרים לקראת המשחק מול נס ציונה ביום ראשון: ליוואי רנדולף, ג’יילן הורד, רוקאס יוקובאיטיס ואלפא קאבה, משמע – חסיאל ריברו לא חוזר בשלב הזה לארץ.
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב וג'ורדן לויד סיכמו כי השחקן יעזוב את הקבוצה. מכבי מאחלת לג'ורדן הצלחה בהמשך.
— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabiTLVBC) October 9, 2024
בתוך כך, הקבוצה תחזור מחר (חמישי) לישראל. הזרים שחוזרים לקראת המשחק מול נס ציונה ביום ראשון: רנדולף, הורד, יוקובאיטיס וקאבה pic.twitter.com/a8Q6A1CBs8