יום רביעי, 17.12.2025 שעה 23:31

"רואה רק דברים חיוביים, השחקנים עשו הכל נכון"

מאמן מכבי ת"א לאזטיץ' לאחר ה-2:1 לבראגה: "ההרחקות באשמתנו, דברים שלא צריכים לקרות כשאתה עם צהוב. השיטה החדשה טובה לנו, מצפים לעוד משחקים"

|
ז'רקו לאזטיץ' (האתר הרשמי של מכבי ת
ז'רקו לאזטיץ' (האתר הרשמי של מכבי ת"א)

מכבי תל אביב הייתה קרובה לרשום ניצחון בליגה האירופית נגד בראגה, אך מהפך דרמטי במיוחד של הפורטוגלים בדקות הסיום קבע הפסד 2:1 לקבוצה הישראלית בפתיחת הקמפיין במפעל.

המאמן ז’רקו לאזטיץ’ סיכם: “אני רואה רק דברים חיוביים, כל הכבוד לשחקנים שלי, הם עשו הכל נכון בטח במחצית הראשונה, היינו הרבה עם הכדור, במחצית השנייה קצת ירדנו, ההגנה הייתה טובה והיו רגעים שהיינו צריכים להרוג את המשחק, אבל לצערי זה הכדורגל והשחקנים שלי נתנו את הכל היום”. 

על שני האדומים שספגה קבוצתו בדקות הסיום כשגבי קניקובסקי וטייריס אסאנטה הורחקו בצהוב שני אמר: “זו אשמתנו, זה דברים שנבעו מכעס ולא צריכים להיעשות כשאתה עם כרטיס צהוב”.

גבי קניקובסקי (האתר הרשמי של מכבי ת"א)גבי קניקובסקי (האתר הרשמי של מכבי ת"א)

המאמן המשיך על כך ששחקניו לא השכילו להוציא נקודות: “זה נשמע קל, אבל זה הכדורגל, ניסינו לעשות את זה, ניסינו להרוג את המשחק עם הזדמנויות טובות, אבל בראגה היא קבוצה מצוינת והפעם לא היה לנו מזל, אבל אני מרוצה מהדרך”.

על השיטה החדשה של הליגה האירופית הוסיף: “זה טוב לנו, אנחנו מצפים לעוד הרבה משחקים, עם הרבה התמודדויות, הבעיה שלנו זה שאנחנו לא משחקים בבלומפילד, אבל ננסה לעשות את הכי טוב שלנו ולשחק כמו במחצית הראשונה”.

דור פרץ (רויטרס)דור פרץ (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */