בדרך לחתימה: הקיצוני שסיכם על חוזה ל-4 שנים, יירכש ב-2.5 מיליון אירו, עבר בדיקות ויהפוך לרכש היקר בתולדות חיפה, שכרו יהיה 400 אלף לעונה

הרכש לו חיכו במכבי חיפה לאורך כל הקיץ, הגיע; מתיאס נהואל, שסיכם לארבע שנים במועדון, נחת הלילה (בין שלישי לרביעי), ערך את הבדיקות הרפואיות ויחתום בשורות הקבוצה מהכרמל.
במכבי חיפה חיפשו מזה הרבה זמן שחקן כנף לצד שמאל, כאשר השחקן בן ה-27 שכיכב במדי שלאסק ורוצלאב הפולנית בשנתיים האחרונות, היה האופציה המועדפת על המאמן ברק בכר.
כאמור, מי ששיחק בוויאריאל וברצלונה ב’ בין היתר, יחתום לארבע שנים, כשהוא צפוי להפוך לשחקן היקר בתולדות המועדון שישלם עליו 2.5 מיליון אירו. שכרו של נהואל יעמוד על 400 אלף אירו לעונה. צפו בתמונות משדה התעופה:



ההחלטה לצרף את נהואל הגיעה אחרי שחיפה לא הצליחה לשים ידה על חלוץ זר ברמה גבוהה ואז התקבלה החלטה לשים את הכסף הגדול על נהואל. הרכישה האחרונה הכי יקרה בתולדות המועדון הייתה של פרנזי פיירו ב-1.6 מיליון אירו.